Tenis

Scandal cat casa in tenisul masculin. Wawrinka, jignit in orgoliu de Kyrgios

Australianul Nick Kyrgios s-a dat in spectacol in timpul meciului cu elvetianul Stanislas Wawrinka de la Montreal si a adus cuvinte nepotrivite la adresa acestuia.

Campion in acest an la Roland Garros, Wawrinka a auzit vorbe care n-ar trebui rostite pe un teren de sport si mai ales intre jucatori care ar trebui sa promoveze Fair Play-ul si buna cuviinta.

La finalul unui prim set extrem de disputat si de tensionat, adjudecat de Kyrgios cu 10-8 in tie-break, acesta I-a aruncat elvetianului cuvinte grele.

“Kokkinakis i-a tras-o prietenei tale, imi pare rau sa-ti spun amice”, a aruncat Kyrgios printre dinti, dar suficient cat sa fie captat de microfoanele de fond ale arenei din Montreal. Vedeti VIDEO aici.

Thanasis Kokkinakis este coleg cu Kyrgios in echipa de Cupa Davis a Australiei, iar Donna Vekic (19 ani) este actuala partenera de viata a lui Wawrinka dupa ce acesta s-a despartit de sotie, Ilham Vuilloud, in 2014.

Prima reactie a venit din partea lui Magnus Norman, antrenorul lui Wawrinka, acesta notand pe Twitter: “A fost ceva josnic din partea lui Kyrgios. Sper ca oamenii din jurul tau sa te invete cate ceva despre viata”.

Australianul s-a rezumat la a spune doar ca: “Au fost cateva momente mai incinse si mi-a scapat”.

Dupa meci a reactionat si Wawrinka, acesta solicitand ATP sanctionarea imediata a jucatorului de la Antipozi.

“Nu e prima oara cand face probleme pe teren prin modul in care vorbeste si se comporta. Sper ca ATP sa ia masuri pentru ca nu are nicio scuza”.



Scandal cat casa in tenisul masculin. Wawrinka, jignit in orgoliu de Kyrgios