Tenis

VIDEO Sarapova e in semifinale la Istanbul dupa o revenire formidabila cu Radwanska

Rusoaica Maria Sarapova a facut, miercuri seara, pasul spre semifinalele Turneului Campioanelor de la Istanbul dupa ce a învins-o într-un meci de peste trei ore pe Agniszka Radwanska.

Condusa cu 7-5 si 4-2 în setul al doilea, Sarapova a întors in extremis rezultatul în favoarea ei, impunându-se în cele din urma cu 5-7, 7-5, 7-5 la capatul unui maraton de 3 ore si 12 minute.

Sarapova a fost jucatoarea mai agresiva pe teren (66 puncte direct câstigatoare, dar si 64 de erori nefortate), spre deosebire de Radwanksa, jucatoare care a încercat sa varieze pe cât posibil jocul.

La final ambele sportive au recunoscut ca a fost un meci greu si extrem de solicitant din punct de vedere fizic, Sarapova completând ca nu a prins cea mai buna seara a sa.

Sarapova nu a fost singura jucatoare calificata în semifinale dupa ziua de miercuri la Turneul Campioanelor.

Serena Williams si-a asigurat calificarea în semifinale dupa victoria obtinuta în fata chinezoaicei Na Li, scor 7-6 (2), 6-2. Pentru Williams a fost al doilea succes în Grupa A.

În partida de debut la acest turneu lidera mondiala Victoria Azarenka salvat o minge de meci si a avut nevoie de peste trei ore pentru a trece de Angelique Kerber, cu 6-7(11), 7-6(2), 6-4.

Joi sunt programate meciurile:

Angelique Kerber - Li Na

Victoria Azarenka - Serena Williams

Samantha Stosur - Sara Errani



VIDEO Sarapova e in semifinale la Istanbul dupa o revenire formidabila cu Radwanska