Tenis

Presa americana: De ce lumea o iubeste din ce in ce mai mult pe Simona Halep

Presa specializata de tenis din SUA afirma ca Simona Halep incepe sa cucereasca din ce in ce mai puternic inimile suporterilor de pretutindeni, si nu numai, incercand sa explice acest fenomen. Si le-a iesit ceva foarte interesant. 

Siteul tennisworldusa.org scrie ca "in tenis exista o regula nescrisa, care spune ca fanii tin cu jucatorul nefavorit. Asa se intampla, nu conteaza cat de iubit este jucatorul favorit in comunitatea de tenis. Este ca lupta dintre David di Goliath, stii ca Goliath ar trebui sa castige, dar vrei ca David sa fie, cumva, peste."

Cu toate acestea, siteul de tenis american sustine ca nu acesta a fost si cazul finalei turneului de la Dubai, in care fanii au tinut cu favorita meciului, Simona Halep. "Favorita numarul 1 a fost de departe mai incurajata din tribune, fata de adversara sa, cap de serie numarul 18. Iar Simona Halep a aratat ca un Goliath, desi este inalta de doar 1,70 metri, fata de adversara sa de 1,85 metri. Este clar ca in tenis comunitatea se indragosteste din ce in ce mai tare de Simona Halep."

"La Dubai, toata arena striga Simona, Simona, desi ea castiga deja meciul.  Imbratisata de multime, aclamata pana la ultimul punct, Simona a sarbatorit victoria cu un zambetul ei calm, obisnuit. De ce este atat de usor de sa indragostesti de Simona?", se intreaba siteul tennisworldusa.org.

Raspunsurile aduse chiar de ei ar fi urmatoarele:

1. Simplitatea miscarilor. Pare un mecanism perfect, concentrat doar pe lovituri, fara a face alt zgomot pe teren. 

2. Nu pare noul prototip al jucatorului modern de tenis. Nu este inalta, nu are muschi si umeri lati. Pare o doamna normala, pe care o poti vedea pe culoarele de la supermakert. Nu este snoaba, ci este o visatoare.

3. Este visatoare chiar cand nu isi poate gasi cuvintele sa spuna cat de bucuroasa e sa fie la Paris. Este pierduta in cuvintele din engleza, care nu pot tine pasul cu gandurile ei. Este zambitoare si simpla, este ca o fetita intr-un magazin de dulciuri. Simona nu este  blonda, nu este o frumusete, nu este o persoana la moda. Este o fata normala intr-o lume mare. O femeie talentata care isi urmareste visul. 

"De aceea, este clar de ce lumea o iubeste. Femeile o iubesc pentru ca se pot identifica cu ea. Barbatii o iubesc penteru ca nu este o frumusete glaciala, de neatins. Fanii tenisului o iubesc pentru ca are clasa si stie sa joace acest sport", se incheie articolul.



Presa americana: De ce lumea o iubeste din ce in ce mai mult pe Simona Halep