Tenis

Posibilele adversare pentru Simona Halep la Stuttgart

Simona Halep incepe in aceasta saptamana sezonul pe zgura la turneul de la Stuttgart, unde are primul tur liber fiind favorita numarul 2.

Halep va intra in competitie direct in turul secund, acolo unde va juca impotriva invingatoarei dintre Garbine Muguruza (Spania) si Barbara Strycova (Cehia).

Cu Muguruza bilantul lui Halep este negativ, pierzand ambele intalniri, ultima chiar in acest an la Galati in ziua decisiva a meciului de Cupa Davis cu Spania.

Scorul intalnirilor directe cu Strycova este egal, 1-1.

Maria Sharapova este principala favorita la Stuttgart, unde rusoaica reintra in circuit dupa accidentarea suferita la Miami si care a fortat-o sa renunte la Fed Cup.

Halep si Sharapova se pot intalni doar in finala.

Daca trece de turul doi, Halep ar putea juca in sferturi cu Agnieszka Radwanska, Sara Errani, Sabine Lisicki sau Zarina Diyas.

Posibilele adversare din semifinale sunt Carla Suarez Navarro, Andrea Petkovic, Julia Goerges, Belinda Bencic, Lucie Safarova sau Caroline Wozniacki.

Pentru o posibila finala la Stuttgart optiunile sunt nenumarate pentru Halep, de la Caroline Garcia si pana la Maria Sharapova. Alte adversare posibile de intalnit in finala ar fi Ana Ivanovic, Jelena Jankovic, Petra Kvitova sau Svetlana Kuznetsova.



Posibilele adversare pentru Simona Halep la Stuttgart