Tenis

Novak Djokovic a debutat cu dreptul in noul sezon. Declaratie de dragoste pentru Australia

Sursă foto: https://twitter.com/AdelaideTennis

Fostul lider mondial si-a inceput campania din 2023 cu un succes de control in primul tur la Adelaide, turneu de categorie ATP 250.

Novak Djokovic a trecut de francezul Constant Lestienne, cu 6-3, 6-2, dupa care a tinut sa faca alte declaratii de dragoste publicului australian.

“Sunt fericit ca m-am intors in Australia si va multumesc tuturor ca ati venit. Multumesc pentru primirea facuta. Australia este locul unde joc cel mai bun tenis al meu.

“Circumstantele de anul trecut au fost ceea ce au fost si nu a fost usor pentru nimeni, dar sunt fericit sa fiu aici, sa ma concentrez pe tenis si sa ma bucur pentru timpul petrecut cu voi”, a spus Djokovic dupa victoria cu Lastienne.

Djokovic va evolua in turul urmator contra unui alt francez, Quentin Halys, jucator care l-a invins pe australianul Jordan Thompson, cu 6-3, 6-4.

In 2022, Djokovic a fost expulzat din Australia sub escorta politiei ca un infractor de rand, dupa ce autoritatile de la Antipozi nu i-au acordat viza de intrare in tara pe motiv ca nu este vaccinat impotriva bolii covid-19.



Novak Djokovic a debutat cu dreptul in noul sezon. Declaratie de dragoste pentru Australia