Tenis

Nastase contraataca si le arata obrazul britanicilor: “Ingusti la minte”

Sursă foto: twitter.com

Oficialii turneului de la Wimbledon l-au interzis pe Ilie Nastase la editia din 2017, insa primul lider al clasamentului mondial ATP nu este impacat cu decizia britanicilor.

“Ce treaba are Wimbledonul cu ce am spus eu despre Serena si cu meciul de Fed Cup din Romania. Daca faceam ceva gresit al Wimbledon mai intelegeam, dar in cazul asta chiar nu inteleg. Dar sa merg la Londra in oras am voie sau nu ma lasa nici macar sa intru in Anglia? Ce am facut, am omorat vreun om?”, a reactionat Nastase, anunta Reuters.

Ilie Nastase le arata britanicilor obrazul amintindu-le un episod petrecut in 1973, cand majoritatea jucatorilor de top au boicotat turneul de la Wimbledon din cauza unui diferend intre ATP si organizatorii Grand Slam-ului din Londra.

“In 1973, cand toti ceilalti au refuzat sa joace la Wimbledon eu am facut-o. Nu conteaza pentru nimeni? Daca ei vor sa fie atat de ingusti la minte, nu pot face nimic”, a adaugat Nastase.

Ilie Nastase s-a aflat in centrul atentiei dupa remarcile considerate cu tenta rasista la adresa Serenei Williams, dupa care a fost implicat intr-un scandal la meciul de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie.

Primul lider al ierarhiei mondiale a fost suspendat temporar de Federatia Internationala de Tenis.

Nastase si-a cerut ulterior scuze pentru remarcile avute la adresa Serenei Williams, precizand ca niciun moment n-a avut intentia de a o defaima pe aceasta.



Nastase contraataca si le arata obrazul britanicilor: “Ingusti la minte”