Miami Open

Ziua revenirii pentru Simona Halep în tenis. Ce cotă are la primul meci după suspendare

Simona Halep a primit un wild card pentru a participa la Miami Open, primul turneu pentru ea după suspendarea de nouă luni pentru dopaj. Fosta lideră mondială o va întâlni marți, 19 martie, pe Paula Badosa din Spania, o jucătoare pe care a mai înfruntat-o de două ori în carieră, dar acum calculele hârtiei sunt de partea ibericei. 

Pe Betano poți câștiga în avans la turneul de la Miami cu oferta de pariere ”Decisiv din Primul Set”.

Betano vine și la Miami Open în sprijinul jucătorilor săi cu opțiunea extrem de îndrăgită printre pariorii jocului de tenis: Decisiv din Primul Set. Dacă jucătoarea de tenis pe care ai pariat a câștigat primul set cu 6-0 sau 6-1, atunci ai câștigat și tu, indiferent de rezultatul final al meciului. Nu contează dacă aceasta a pierdut în cele din urmă meciul.

Simona Halep – Paula Badosa (marți, 19 martie, ora 17:00)

Pentru Simona Halep este primul meci în circuitul WTA după aproape un an și jumătate de absență, timp în care a fost suspendată mai întâi provizoriu pentru dopaj, apoi a primit o suspendare de patru ani din partea unui tribunal independent din Londra, pentru ca ulterior să obțină la TAS reducerea suspendării la doar nouă luni. O suspendare care a expirat în iunie 2023, iar decizia tribunalului de la Lausanne i-a oferit Simonei Halep dreptul de a revenit de îndată în circuit.

Ceea ce s-a și întâmplat, Halep anunțându-și participarea la Miami Open, turneu unde a primit o invitație de a juca din partea organizatorilor, fosta lideră mondială neavând în acest moment un clasament care să-i permită accesul pe tabloul principal la vreo întrecere din circuit.

Ultima oară Halep a evoluat pe 29 august 2022 în primul tur de la US Open, unde pierdea surprinzător în fața debutantei Daria Snigur din Ucraina după un meci de trei seturi.

Cu toții o știm pe Simona Halep cea dinaintea suspendării, știm de ce este capabilă pe terenul de tenis, dar cele 18 luni de absență din circuit ridică un mare semn de întrebare cu privire la forma ei.

Începutul nu va fi ușor, de cealaltă parte a fileului aflându-se Paula Badosa, a 73-a jucătoare a lumii la ora actuală, o sportivă pe care Halep a învins-o în precedentele două dispute directe. S-a întâmplat la Madrid și Wimbledon, în 2022, pe două suprafețe diferite de hard-ul de la Miami. De fiecare dată Halep a câștigat în minimum de seturi!

Până la suspendare Halep avea un procentaj al victoriilor obținute pe hard de 68.2%, fiind suprafața pe care a disputat cele mai multe meciuri în circuit.

Simona Halep are două semifinale disputate la Miami Open, în 2015 și 2019. Ultima oară când a jucat la turneul din Florida, în 2021, Halep a fost eliminată în turul al treilea.

Paula Badosa – forma de moment

Fostă număr doi mondial, Paula Badosa a avut un an 2023 complicat, fără niciun meci jucat de la Wimbledon, unde pierdea în turul secund.

Jucătoarea spaniolă a revenit în circuit la începutul anului 2024, disputând cinci turnee până acum. Doar la Australian Open a reușit să lege două victorii la rând, fiind eliminată prematur la Hua Hin, Doha și Dubai.

Chiar și așa, Badosa este favorită pe Betano în meciul cu Halep, ținând cont că are mai multe meciuri oficiale în picioare decât jucătoarea din România, cel puțin dacă ne raportăm la acest an calendaristic.

Recordul lui Badosa în acest an este de 4-5, iar la Miami Open iberica are drept rezultat etalon un sfert de finală disputat în 2022. Anul trecut a fost eliminată în turul al treilea.

Decisiv din Primul Set

Dacă jucătoarea de tenis pe care ai mizat pentru câștigarea meciului se impune în primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci pariul tău este stabilit drept câștigător, chiar dacă adversara reușește să întoarcă soarta partidei și să câștige meciul.

Cum s-a întâmplat spre exemplu la ultimul meci complet disputat de Badosa, în turul doi de la Doha. Aceasta a câștigat cu 6-0 primul set contra canadiencei Leylah Fernandez, jucătoare care apoi a revenit și s-a impus în meci prin câștigarea următoarelor două seturi, cu 6-2, 6-3. În acel caz biletul a fost câștigător pentru cei care au mizat pe piața de pariere ”Câștigător”, indiferent de numele jucătoarei pe care au pariat.

Cu oferta „Decisiv din Primul Set” poți plasa un pariu (single și multiplu) înainte de începerea meciului pe piața de pariuri Câștigă meciul („Meci H2H”) și dacă jucătorul sau jucătoarea pe care ai mizat câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci vei câștiga instant pronosticul, fără să fii nevoit să aștepți sfârșitul meciului, fiind astfel scutit de emoțiile unui final de meci tensionat sau cu deznodământ contrar celui așteptat.



Ziua revenirii pentru Simona Halep în tenis. Ce cotă are la primul meci după suspendare