Miami Open

Danielle Collins n-a renunțat la ideea retragerii. A explicat motivul pentru care vrea să iasă din tenis

Sursă foto: https://twitter.com/SuperSportTV

Jucătoarea americană Danielle Collins s-a calificat în semifinale la Miami Open, după ce a legat prima dată în ultimii doi ani cinci victorii consecutiv în circuitul mondial.

În vârstă de 30 de ani, Danielle Collins a învins-o în sferturile de finală pe Caroline Garcia din Franța, cu 6-3, 6-2, ajungând la 4-0 contra sportivei din Hexagon în carieră.

Aceasta a vorbit după meciul cu Garcia din nou despre dorința de a renunța la tenis, invocând un motiv ce ține de viața personală.

”Este o situație profund personală. Trăiesc cu o boală inflamatorie cronică ce îți afectează capacitatea de a rămâne însărcinată. 

”La finalul zilei este alegerea mea personală. Este ceva mai mult decât tenisul și cariera mea. Îmi place să concurez, mă distrez foarte mult, dar este o decizie de viață și este foarte importantă pentru mine”, a explicat Collins.

Aceasta a dezvăluit în urmă cu câțiva ani că suferă de artrită reumatoidă.

Revenind la turneul de la Miami, Collins o va întâlni în semifinale pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, cea care în sferturi a trecut de Jessica Pegula, cu 3-6, 6-4, 6-4.

Elena Rybakina și Victoria Azarenka se vor înfrunta pe cealaltă parte a tabloului pentru un loc în finală.



Danielle Collins n-a renunțat la ideea retragerii. A explicat motivul pentru care vrea să iasă din tenis