Miami Open

Simona Halep s-a incurcat in calculele pentru primul loc

Sursă foto: https://twitter.com/wta

Dupa calificarea in semifinalele de la Miami pentru Simona Halep mai ramane un singur obstacol pentru a ajunge din nou numarul unu mondial.

Halep are nevoie de calificarea in finala pentru a fi din nou pe cea mai inalta pozitie a ierarhiei WTA, insa jucatoarea din Constanta credea dupa victoria cu Qiang Wang ca trebuie sa castige turneul american.

"Sa joc din nou in semifinale aici e o mare provocare. Pot face cel mai bun rezultat al meu aici, sa joc finala. Va fi un mare meci in turul urmator", a spus Halep la interviul de dupa meci.

Intrebata despre perspectiva de a redeveni numarul unu mondial, Halep a spus ca "este departe".

"Trebuie sa castig acest turneu, dar nu o sa ma gandesc la asta. Daca joc bine, daca joc cel mai bun tenis al meu, am sanse mai bune sa redevin numarul unu, dar nu este in mintea mea acum. Vreau doar sa-mi gasesc ritmul, sa-mi gasesc cel mai bun nivel", a mai spus Halep.

Simona Halep a invins pe chinezoaica Qiang Wang, cu 6-4, 7-5, egalandu-si cea mai buna performanta din cariera la Miami Open, calificare in semifinale.

Karolina Pliskova sau Marketa Vondrousova va fi adversara Simonei Halep in turul urmator.Simona Halep s-a incurcat in calculele pentru primul loc