Miami Open

Simona Halep anunta obiectivele pe termen scurt si mediu: "Imi doresc asta"

Sursă foto: Twitter.com

Ajunsa la Miami pentru turneul din seria WTA 1000, Simona Halep a vorbit intr-o conferinta de presa despre obiectivele sale in perioada imediat urmatoare.

Fosta lidera mondiala a spus ca pentru moment nu este interesata de o revenire pe primul loc in clasamentul WTA, pozitie ocupata de Ashleigh Barty.

Simona Halep se gandeste la castigarea unui nou titlu de Mare Slem si la obtinerea unei medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

“Obiectivul pentru mine este un Grand Slam, daca este posibil sa castig unul nou. Si Jocurile Olimpice din acest an, pentru ca imi doresc foarte mult pentru cariera mea sa am o medalie”, a declarat Halep.

“Asa ca sunt interesata mai mult de turnee decat de clasament”, a adaugat numarul trei mondial.

In alta ordine de idei, Halep a mai spus ca se simte mai relaxata acum dupa vaccinul anti covid si ca in continuare se lupta putin cu problemele la umar.

Halep are primul tur liber la Miami Open, turneu pe care nu l-a castigat niciodata pana acum, si va juca in primul meci cu invingatoarea dintre Caroline Garcia si Mihaela Buzarnescu, jucatoare venita din calificari.



Simona Halep anunta obiectivele pe termen scurt si mediu: "Imi doresc asta"