Tenis

Asa am trait Simona Halep - Ashleigh Barty din turul 3 la Cincinnati

Sursă foto: twitter.com/cincytennis

Simona Halep a avut parte de o noua amanare de program la Cincinnati, turneu pe care il disputa in aceasta saptamana, insa pana la urma a rezolvat in doua seturi disputa cu Ashleigh Barty.

FINAL Halep - Barty 7-5, 6-4

SET 2, 6-4 De la 30-0 Halep a pierdut trei puncte la rand. A salvat minge de break si a inchis meciul cu un rever castigator.

SET 2, 5-3 Moment tensionat depasit cu bine de Simona. Aceasta a irosit doua mingi de game, dar a inghesuit-o pe Barty in spatele terenului si pastreaza diferenta de doua jocuri.

SET 2, 4-3 Mingi de break si 5-2 ratate de Halep. Jucatoarea noastra pastreaza insa un break avans.

SET 2, 3-2 Break la zero in dreptul lui Halep si sunt trei game-uri la rand pentru lidera mondiala.

SET 2, 2-2 Halep isi castiga relativ usor game-ul de serviciu. Avem din nou egalitate in acest set inceput sub nota de dominare a lui Barty.

SET 2, 1-2 La fel ca in primul set Halep isi rapid break-ul inapoi.

SET 2, 0-2 Barty profita de numeroasele erori neprovocate comise de Halep si obtine break-ul.

SET 2, 0-1 Minge de break ratata de Halep sau, altfel spus, anulata de Barty cu forehand castigator dupa o lovitura scurta de retur din partea Simonei.

SET 1, 7-5 Halep inchide setul inaugural dupa 45 de minute. A avut nevoie de patru oportunitati pentru a transa disputa cu Barty.

SET 1, 6-5 Break adjudecat de Halep din a treia incercare. Barty egalase de la 15-40, dar Halep a mentinut presiunea si in cele din urma a surprins-o pe adversara cu o contra decisiva.

SET 1, 5-5 Halep nu-i lasa nicio sansa adversarei. Joaca bine cu primul serviciu si inchide cu un forehand castigator in diagonala terenului.

SET 1, 4-5 Inca un game de serviciu fara reactie pentru jucatoarea aflata la retur. Barty revine la conducere si solicita interventia antrenorului.

SET 1, 4-4 Halep raspunde in oglinda de asemenea cu un game alb.

SET 1, 3-4 Barty intrerupe seria lui Halep si raspunde cu un game la zero pe propriul serviciu.

SET 1, 3-3 Insista mai mult pe rever Halep si forteaza greseala lui Barty.

SET 1, 2-3 Halep isi ia break-ul inapoi si nu o lasa pe Barty sa se distanteaze pe tabela.

SET 1, 1-3 Probleme serioase pe serviciul lui Halep si Barty are trei mingi de break (0-40). Halep apasa pe un rever si mingea iese afara. Break la zero in contul australiencei.

SET 1, 1-2 Pentru al doilea game consecutiv pe serviciul lui Barty jucatoarea din Australia are 40-30 si rateaza lovitura decisiva. Barty face diferenta cu un forehand castigator in diagoanal dupa un schimb prelungit, apoi inchide game-ul pe serviciul doi.

SET 1, 1-1 Halep urca la fileu si anuleaza prima minge de break a adversarei cu un voleu de dreapta impecabil executat. Serviciul face diferenta pentru primul game al meciului in dreptul Simonei.

SET 1, 0-1 Barty a avut minge de game la 40-30, dar a ratat-o cu un forehand mult afara. In cele din urma Barty indrazneste mai mult cu serviciul doi, pune mult efect si trece in fata pe tabela.

UPDATE, 18:33 Incepe meciul cu Barty la serviciu.

UPDATE, 18:24 Jucatoarele au iesie la incalzire. Cerul ramane acoperit, amenintator de ploaie.

UPDATE, 18:15 Organizatorii anunta aparitia jucatoarelor pe teren in urmatoarele 15 minute.

UPDATE, 18:02 Ploua in continuare la Cincinnati si meciul Halep - Barty este amanat pana la oprirea precipitatiilor.

Dupa ce a revenit pentru completarea a doar doua game-uri din meciul cu Ajla Tomljanovic din turul al 2-lea, partida pe care a castigat-o cu 4-6, 6-3, 6-3, Halep ar fi trebuit sa o intalneasca pe Ashleigh Barty din Australia, joi noapte, cu incepere de la ora 4:00.

Cum ploaia a revenit la Cincinnati la orele serii, organizatorii au regandit din mers programul meciurilor si au reprogramat meciul liderei mondialei pentru ziua de vineri.

Halep o va intalni asadar pe Barty, vineri, in primul meci de pe terenul central, cu incepere de la ora Romaniei 18:00. Partida va fi live text pe onlinesport.ro

Daca o invinge pe Barty pentru Halep urmeaza un nou meci in aceeasi contand pentru sferturile de finala.



Asa am trait Simona Halep - Ashleigh Barty din turul 3 la Cincinnati