Tenis

GAME cu GAME Simona Halep la Stuttgart

Simona Halep a jucat joi, in runda secunda a turneului de la Stuttgart, cu Svetlana Kuznetsova (Rusia). Revedeti mai jos cele mai importante momente ale meciului.

FINAL Simona Halep - Svetlana Kuznetsova 5-7, 6-7 (4)

SET 2, 6-7 Halep pierde din pacate acest meci in care a avut sansele ei in momentele cheie. 

SET 2, 6-6 Kuznetsova isi castiga serviciul si avem tie-break.

SET 2, 6-5 Patru puncte la rand reusite de Halep. Isi revine la timp Simona pentru a trece din nou in avantaj. Halep solicita interventia fizioterapeutului in aceasta pauza. Acuza dureri in sona lombara.

SET 2, 5-5 Trei mingi de set pentru Halep pe serviciul adversarei sale. Toate cele trei mingi de set sunt din pacate ratate si Kuznetsova intoarce game-ul.

SET 2, 5-4 Halep se apropie din nou la un game de set, dupa un punct castigator de toata frumuseta cu dreapta in diagonala terenului.

SET 2, 4-3 Game la limita castigat de Simona, un game in care rusoaica a contestat decizia arbitrului din scaun la o minge trimisa in apropierea liniei de margine.

SET 2, 3-3 Kuznetsova raspunde cu un game la zero.

SET 2, 3-2 Halep leaga doua game-uri la rand si revine la conducere.

SET 2, 2-2 Sfaturile lui Fissette au dat rezultat si Halep obtine rapid rebreak-ul.

SET 2, 1-2 Halep isi pierde din nou serviciul si Wim Fissette coboara langa eleva lui. Halep se plange antrenorului ei ca nu poate lovi cum trebuie pe backhand. Acesta ii raspunde sa se bucure de tenis. Simona in replica: "Nu stiu ce sa fac sa mai joc ca la inceput". Fissette: "Joaca relaxat si incearca sa o alergi mai mult".

SET 2, 1-0 Un game lung pe serviciul lui Halep, cu numeroase rasturnari de situatie. In cele din urma Simona intrerupe seria castigatoare a adversarei sale. Nu mult a lipsit ca rusoaica sa faca un nou break.

SET 1, 5-7 Primul set ii revine rusoaicei. Simona a servit pentru castigarea acestui set la 5-2, dar de acolo Kuznetsova a fost de neoprit.

SET 1, 5-6 Se intampla ceva cu Simona. Inca un game pierdut la zero, al treilea din ultimele patru, si mai grav este ca de aceasta data Halep a pierdut pe propriul serviciu. Kuznetsova ajunge la patru game-uri obtinute la rand.

SET 1, 5-5 Trei game-uri la rand in dreptul Svetlanei si aceasta egaleaza la cinci fara ca Simona sa obtina vreun punct pe serviciul rusoaicei.

SET 1, 5-4 Halep in dificultate si Kuznetsova are doua sanse de re-break chiar cand jucatorea noastra servea pentru set. Retur castigator al rusoaicei pe a doua minge a Simonei si break-ul se produce.

SET 1, 5-2 Game de serviciu castigat de Halep la 30 si o finalizare spectaculoasa cu smash din apropierea fileului. Halep la un game de castigarea primului set.

SET 1, 4-2 Halep pune presiune si are primele sanse de break in acest meci. Prima este salvata de rusoaia, insa la a doua trimite in fileu dupa o tentativa de atac. BREAK Halep asadar.

SET 1, 3-2 Halep isi trece in cont al doilea game consecutiv la zero si se aduna in total 12 puncte la rand pentru Halep.

SET 1, 2-1 Game la zero reusit de Halep pe propriul serviciu dupa mai multe lovituri castigatoare. Un tenis frumos practicat de ambele jucatoare.

SET 1, 1-1 Kuznetsova egaleaza rapid. Meciul debuteaza sub semnul echilibrului. Nicio sansa de break pana acum.

SET 1, 1-0 Un prim game castigat de Halep cu un as, dupa ce Kuznetsova condusese cu 30-15. Doua erori a comis Simona, erori nefortate, dar sunt de asteptat in debutul unui meci in care jucatoarele cauta reperele pe teren.

21:44 Incepe meciul cu Simona la serviciu.

UPDATE 21:38 Halep are un record de 13-5 in acest an. A castigat turneul de la Doha, a jucat semifinala la Indian Wells si a ajuns in sferturi de finala la Australian Open.

UPDATE 21:36 Cele doua jucatoare sunt la incalzire.

UPDATE 21:26 Navarro castiga in fata lui Kerber, asa ca vor intra la incalzire pe teren Halep si Kuznetsova. Partida Simonei Halep va incepe in jurul orei 21:40.

UPDATE 21:17 Navarro este la un pas sa ia setul al doilea, conduce cu 5-3 s serveste. Daca isi face serva castiga partida cu Kerber si va incepe curand si Simona Halep.

UPDATE 21:07 Setul al doilea dintre Kerber si Navarro este strans, daca spanioloaica nu il ia Halep va incepe undeva spre 22:00.

UPDATE 20:40 Navarro a castigat primul set cu Kerber, acum se joaca setul al doilea din acest meci care precede partida Simonei Halep.

UPDATE 20:30 Meciul Simonei Halep va intarzia putin, pentru ca partida Kerber - Navarro se afla la finalul primului set. Abia cand se termina aceasta intalnire va incepe si jucatoarea din Romania. Undeva aproximativ spre ora 21:45 va incepe meciul lui Halep.

Amanunte live text in aceasta pagina. Halep conduce cu 2-1 intalnirile directe cu rusoaica, asa cum se vede in tabelul de mai jos.Cealalta romanca, Sorana Cirstea, a fost eliminata surprinzator, miercuri, de o jucatoare venita din calificari, in turul 1.

Vineri au loc sferturile de finala, sambata au loc semifinalele si duminica finala.

Turneul de la Stuttgart are loc pe zgura si are premii de 710.000 de dolari. Castigatoarea en-titre este Maria Sharapova.GAME cu GAME Simona Halep la Stuttgart