Tenis

Asa am trait Simona Halep - Karolina Pliskova in finala de la Roma. Titlu obtinut de Halep dupa abandonul adversarei

Sursă foto: https://twitter.com/InteBNLdItalia

Luni de la ora 15:30 am transmis live text in aceasta pagina finala turneului WTA Premier 5 de la Roma. Simona Halep o intalneste pe Karolina Pliskova.

Final Halep - Pliskova 6-0, 2-1 (abandon)

16:08 Dupa al treilea game al setului secund Pliskova a abandonat finala, astfel ca Simona Halep este noua campioana de la Roma.

16:08 Minge de break anulata de Pliskova, insa tot ea greseste cu forehand-ul si Halep o penalizeaza cu o lovitura castigatoare.

16:05 Primul game pentru Pliskova in aceasta finala este pe serviciul Simonei. La 40-15 cehoaica a inchis ochii si a lovit in forta cu forehand-ul la totul sau nimic (1-1).

16:02 Break obtinut de Halep intr-un game in care Pliskova a comis doua duble greseli.

Statistica primului set

Doar 9 puncte la total pentru Pliskova in primul set, unul in care cehoaica a avut trei mingi de break, toate anulate de Halep. Simona in schimb a profitat de toate cele trei sanse de break.

16:00 Incepe setul al doilea cu Pliskova la serviciu.

15:58 Halep inchide primul set cu un categoric 6-0 dupa doar 20 de minute. Pliskova acuza probleme la spate si solicita interventia fizioterapeutei turneului in pauza dintre seturi.

15:54 Break la zero obtinut de Halep (5-0).

15:52 Incredibila revenirea Simonei in acest al patrulea game din primul set. Pliskova a avut 40-0, insa Halep a anulat cele trei sanse de break si a castigat game-ul pentru un ideal 4-0!

15:47 Halep obtine al doilea break. Pliskova a avut din nou avantaj pe propriul serviciu (30-15), inainte de revenirea Simonei.

15:43 Prima minge intra in teren la 40-15, Pliskova returneaza in fileu si astfel Halep isi castiga game-ul de serviciu (2-0).

15:35 Halep incepe la primire si obtine break-ul, dupa ce Pliskova a avut 30-0. Au fost patru puncte la rand reusite de Halep.

Este finala perfecta intre principalele doua favorite ale turneului din capitala Italiei.

Simona Halep si Karolina Pliskova s-au mai intalnit de 11 ori pana acum.

Halep o conduce pe Pliskova la general, cu 7-4.

Ultima confruntare a avut loc in 2019 la Turneul Campioanelor, unde Pliskova s-a impus in trei seturi.

Pe zgura scorul intalnirilor directe este 1-1.Asa am trait Simona Halep - Karolina Pliskova in finala de la Roma. Titlu obtinut de Halep dupa abandonul adversarei