Tenis

Simona Halep a abandonat inaintea primului meci la Sydney

Simona Halep a ajuns la Antipozi dupa castigarea turneului de la Shenzen si ar fi trebuit sa debuteze marti live text pe onlinesport.ro in turneul de la Sydney, unde era principala favorita la obtinerea titlului.

Halep - Pliskova (marti, 4:00) - Abandon Halep. 

[news-111797]

Campioana in urma cu o saptamana la Shenzen in China, Halep s-a retras din turneul australian chiar inaintea meciului din turul al doilea cu Karolina Pliskova acuzand probleme stomacale.

Potrivit site-ului oficial WTA, Halep a acuzat probleme gastrointenstinale, iar urmatoarea aparitie este programata la Australian Open.

"Afara de la Sydney, in regula pentru Australian Open", titreaza cei de la WTA cu referire la Simona Halep.

Halep ar fi trebuit sa o intalneasca de la ora 4 a diminetii in Romania pe Karolina Pliskova, jucatoare care a invins-o luni, in primul tur, pe Polona Hercoq din Slovenia.

Acesta era primul meci al zilei pe arena secunda Grand Stand din complexul care in 2000 a gazduit meciuri de la Jocurile Olimpice de Vara.

Jucatoarea noastra a avut primul tur liber, iar turneul de la Sydney reprezenta ultima repetitie inaintea Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Australian Open debuteaza luni, 19 ianuarie, la Melbourne.

[news-111775]



Simona Halep a abandonat inaintea primului meci la Sydney