Tenis

GAME cu GAME Simona Halep in optimi la Shenzen

Sursă foto: twitter.com

Ati urmarit in aceasta pagina live text, miercuri dupa ora 7:00, meciul pe care Simona Halep il disputa in turul doi la Shenzen, turneu dotat cu premii totale in valoare de 750.000 de dolari.

FINAL Halep - Siniakova 3-6, 6-4, 5-7

SET 3, 5-7
Siniakova serveste pentru castigarea meciului, dar Halep incepe cu un forehand castigator in lung de linie. Urmeaza o dubla greseala si Halep are 30-0, dupa care Siniakova salveaza doua mingi de break si are sansa de meci. Halep salveaza mingea de meci dupa un punct controlat cu lovituri aspre.

SET 3, 5-6 (BREAK)
Halep isi pierde incredibil serviciul de la 40-15. O noua suita de erori nefortate comise de jucatoarea noastra. Al 8-lea break reusit de Siniakova in acest meci!

SET 3, 5-5
Siniakova egaleaza dupa un game de serviciu in care toate cele patru puncte castigate au venit in urma unor erori nefortate comise de Halep.

SET 3, 5-4
Halep trece in premiera la conducere in acest decisiv, dupa ce la 40-30 Siniakova i-a pus o noua scurta castigatoare. In cele din urma jucatoarea din Cehia a gresit doua mingi la rand si astfel Halep are prima sansa la victorie.

SET 3, 4-4 (BREAK)
Siniakova serveste doi asi in acest game, dar chiar si asa Halep reuseste break-ul profitand de un forehand trimis afara de cehoaica.

SET 3, 3-4
Halep castiga si ea primul game de serviciu in acest set, dupa care solicita interventia lui Darren Cahill: "Spune-mi ce se intampla? Nu ai incredere prea mare in forehand-ul tau, asta se intampla!".

SET 3, 2-4
Siniakova este prima jucatoare care isi pastreaza serviciul in acest set decisiv, iar Halep nu are decat varianta unui nou joc de recuperare.

SET 3, 2-3 (BREAK)
Nu reuseste sa se adune Halep intr-un nou game de serviciu cedat cu usurinta la 15. Siniakova tine mingea in teren si asteapta eroarea Simonei, iar aceasta nu intarzie sa apara.

SET 3, 2-2 (REBREAK)
Halep reactioneaza imediat, ajunge in extremis la o scurta si recupereaza game-ul cedat anterior pe propriul serviciu.

SET 3, 1-2 (BREAK)
Break cedat la zero de Halep si Siniakova trece din nou la conducere pe tabela, insa nu este nimic pierdut pentru jucatoarea noastra.

SET 3, 1-1 (REBREAK)
Halep revine fabulos de la 15-40 si castiga pe serviciul adversarei. Un moment favorabil care trebuie intarit cu un game pe propriul serviciu.

SET 3, 0-1 (BREAK)
Decisiviul incepe rau pentru Halep. Aceasta isi pierde serviciul dupa doua erori la rand, pentru ca la 15-40 sa fie surprinsa de o scurta a adversarei.

8:25 A inceput setul decisiv cu Halep la serviciu. 

SET 2, 6-4 (BREAK)
Siniakova cedeaza presiunii, comite trei erori nefortate la rand si astfel Halep reuseste, in extremis, sa trimita meciul in decisiv de la 3-4 in actul secund.

SET 2, 5-4
Al doilea game la rand obtinut de Halep si astfel jucatoarea noastra revine puternic in meci punand mare presiune pe o adversara din ce in ce mai nervoasa. Siniakova urmeaza la serviciu sub o mare presiune.

SET 2, 4-4 (REBREAK)
Halep rateaza lungul de linie si sansa de 4-4. O ajuta Siniakova care trimite in fileu dupa un schimb prelungit. Cehoaica pune o scurta pe care Halep o ajunge si trimite in terenul advers pentru rebreak.

SET 2, 3-4 (BREAK)
Punct extrem de important pe care Siniakova il castiga la 30-30 pe serviciul Simonei cu un forehand necrutator in diagonala terenului. Halep salveaza mingea de break, dar forteaza si comite doua erori nefortate la rand care ii aduc break-ul jucatoarei din Cehia.

SET 2, 3-2
Game de serviciu foarte bun reusit de Halep si pe care l-a incheiat cu un as. Sinakova solicita interventia antrenorului, Dmitri Siniakov.

SET 2, 2-2 (BREAK)
Halep forteaza si face rapid rebreak-ul la zero. Semne de frustrare in gesturile jucatoarei din Cehia.

SET 2, 1-2 (BREAK)
Dubla greseala comisa de Halep si Siniakova are doua mingi de break. Jucatoarea noastra trimite prea usor in fileu, oferindu-i practic break-ul pe tava adversarei.

SET 2, 1-1
Halep revine de la 0-30 pe propriul serviciu si trece la conducere (1-0), dupa care rateaza un rever in diagonala si cedeaza prea usor pe serviciul advers.

STATISTICA: Diferenta in primul set a fost facuta de raportul punctelor direct castigatoare (13-2 in favoarea cehoaicei).

SET 1, 3-6
Primul set ii revine surprinzator jucatoarei din Cehia. Darren Cahill vine la banca pentru a discuta cu Simona: "Tot ce face ea, ar trebui sa faci tu. Trebuie sa te resetezi, sa faci un pas in fata si sa misti lucrurile".

SET 1, 1-4
Jucatoarea noastra recupereaza unul dintre game-urile pierdute anterior pe propriul serviciu si da semne de revenire.

SET 1, 0-4
Al doilea break al meciului reusit de Siniakova si situatia se complica pentru Simona.

SET 1, 0-3
Jucatoarea din Cehia a inceput in forta meciul cu trei game-uri la rand, printre care si un break la zero in game-ul al doilea.

7:12 A inceput meciul.

Halep numarul 4 mondial si cap de serie numarul 2 o intalneste in premiera pe Katerina Siniakova din Cehia, o jucatoare mai tanara cu cinci ani.

Cehoaica de  20 de ani nu a câștigat până acum vreun titlu WTA la simplu (are doar două la dublu), mulțumindu-se cu 7 trofee ITF. Halep a câștigat trei turnee în 2016, la Madrid, Bucuresti si Montreal.

Învingătoare în urmă cu doi ani la Shenzhen, Halep are nevoie de meciuri pentru a fi în formă pentru Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului care bate la usa si nu are in gand alt obiectiv decat victoria.

Siniakova  a eliminat-o în primul tur, în două seturi destul de disputate, pe chinezoaica Shuai Peng, dar Halep va fi o adversară mult mai dificilă.

 



GAME cu GAME Simona Halep in optimi la Shenzen