Tenis

GAME cu GAME Simona Halep debut de foc la Shenzen

Sursă foto: twitter.com

Simona Halep a debutat luni dimineata in noul an la turneul WTA de la Shenzen pe care l-a castigat in urma cu doi ani.

Castiga Simona Halep turneul de la Shenzen? Expiră 07.01.2017, 13:14
Da, repeta parcursul din 2015. 13 voturi
Nu, nu este inca pregatita! 2 voturi

FINAL Halep - Jankovic 6-1, 3-6, 6-3

SET 3, 6-3
Doua mingi de meci pentru Halep. Jucatoarea noastra ataca pe rever si Jankovic trimite in fileu. Cu aceasta minge se termina partida dupa o ora si aproape 40 de minute.

SET 3, 5-3
Jankovic isi castiga game-ul de serviciu si ramane in meci, insa partida ramane in racheta Simonei.

SET 3, 5-2
Un game extrem de intens si important pe care Halep il castiga la mare lupta. Jucatoarea noastra a pacalit-o pe Jankovic cu un serviciu doi foarte moale, sarboaica returnand in fileu, dupa care a fortat-o sa trimita un rever afara.

SET 3, 4-2 (BREAK)
Jankovic se descalta pe teren la 30-30 pe propriul serviciu si solicita interventia medicala pentru o basica aparuta la piciorul stang. Simona profita si-l invita pe Cahill la o discutie. In cele din urma partida a fost reluata dupa o intrerupere de aproape 8 minute. Halep reintra agresiv in meci si obtine break-ul dupa doua puncte la rand.

SET 3, 3-2
Halep se arata mai rabdatoare in schimburi, tine bine de minge in teren si o obliga pe Jankovic sa greseasca. Jankovic solicita din nou interventia antrenorului. A mai facut-o in finalul setului inaugural.

SET 3, 2-2
Minge de break ratata de Halep cu un forehand agresiv care iese putin in afara terenului. In cele din urma Jankovic inchide game-ul si ramane aproape de Halep.

SET 3, 2-1
Serie de sapte puncte la rand pentru Simona intrerupta de Jankovic, insa sarboaica nu mai are ce face si Halep revine la conducere de la 6-1 in primul set.

SET 3, 1-1 (BREAK)
Break la zero reusit de Halep, un raspuns venit la timp si foarte taios din partea jucatoarei noastre.

SET 3, 0-1 (BREAK)
Halep ramane pasiva si in debutul acestui set al treilea, iar Jankovic profita si incepe cu un break, al doilea pentru ea in meci.

7:26 Incepe setul decisiv cu Halep la serviciu si cu mingi noi.

INFO: Antrenorul Darren Cahill coboara in premiera la banca Simonei si ii spune acesteia sa se concentreze mai mult asupra loviturii de forehand.

SET 2, 3-6
Rever senzational reusit de Jankovic si aceasta obtine doua mingi de set. Halep raspunde prea agresiv cu un retur in forta si mingea iese afara. Avem decisiv dupa putin peste o ora de la primul serviciu.

SET 2, 3-5
Halep rezista jocului agresiv al adversari si ramane in set. Urmeaza insa momentul adevarului cu Jankovic la serviciu.

SET 2, 2-5
Eroare comisa de Halep cu reverul si Jankovic se apropie la un singur game de castigarea setului al doilea.

SET 2, 2-4
Halep castiga cel mai spectaculos schimb de pana acum. Jucatoarea noastra urca la fileu si inchide game-ul cu un demi vole. A fost un game de supravietuire pentru Halep, aceasta avand in continuare nevoie de break pentru a egala.

SET 2, 1-4
Serviciu as reusit de Jankovic si aceasta mentine diferenta de un break dupa un game in care Halep a tinut aproape pana la 40-40.

SET 2, 1-3 (BREAK)
Halep greseste o minge usoara la fileu, un smash pe care l-a tratat superficial. Jankovic a pus mingea in teren pentru sansa de break, pe care mai apoi a concretizat-o in primul sau game pe serviciul Simonei.

SET 2, 1-2
Trei puncte la rand obtinute de Jankovic, jucatoare care atinge nivelul sau maxim de pana acum in acest meci. O ajuta si Halep care greseste prea usor la unele lovituri prin care nu face decat sa o atraga in meci pe adversara.

SET 2, 1-1
Jocul devine mult mai intens, schimburile sunt mai aspre, iar Halep trebuie sa-si ridice si mai mult nivelul pentru a o forta pe Jankovic sa greseasca. Un game adjudecat de Halep la limita inaintea prelungirilor.

SET 2, 0-1
Jankovic trece la conducere dupa un game adjudecat la zero. Scurt moment de relaxare in jocul Simonei de care profita fosta lidera mondiala.

6:52 Incepe setul al doilea cu Jankovic la serviciu, iar aceasta are sansa de a conduce in premiera.

STATISTICA: In primul set Halep a comis doar doua erori nefortate, fata de cele 9 ale adversarei, si a avut la randul sau 9 puncte direct castigatoare.

SET 1, 6-1
Doua mingi de set ratate de Halep, la ultimul forehand trimis afara Jankovic intorcand decizia arbitrului de linie printr-un challenge. In cele din urma Simona inchide setul din a patra sansa, pe fondul unei rezistente de final din partea sarboaicei.

SET 1, 5-1
Jankovic pune primul game pe tabela evitand un rusinos 6-0 dupa ce revine de la 0-30 si profita de un forehand putin afara trimis de Halep.

SET 1, 5-0
Game alb pentru Halep pe propriul serviciu, iar dupa acest game Jankovic solicita venirea la banca a antrenorului ei, Goran Tosic.

SET 1, 4-0 (BREAK)
Al doilea break pe care si-l trece in cont Halep si balanta se inclina serios in favoarea jucatoarei noastre in acest prim set.

SET 1, 3-0
Halep are 40-15 si doua mingi de 3-0, insa Jankovic profita de doua erori nefortate la rand comise de jucatoarea noastra, pentru a-si face rost de prima ei sansa de break. In cele din urma Halep reuseste sa joace cu prima minge de doua ori la rand si castiga game-ul.

SET 1, 2-0 (BREAK)
Extrem de agresiva la primire, Halep nu-i lasa nicio sansa adversarei si profita de prima minge de break pentru a-si dubla avantajul de pe tabela.

SET 1, 1-0
Un prim game convingator pentru Halep pe propriul serviciu, un singur punct fiind lasat adversarei din Serbia.

6:23 A inceput meciul dintre Halep si Jankovic cu jucatoarea noastra la serviciu.


Desemnata cap de serie numarul 2, Halep o va intalni in primul tur pe Jelena Jankovic, fosta lidera a clasamentului mondial.

Castigatoarea meciului care va fi live text aici pe onlinesport.ro va juca in turul doi cu invingatoarea dintre Shuai Peng si Katerina Siniakova.

Partida poate fi urmarita luni dimineata, cu imagini video live, dupa ora 6:30, pe aceasta pagina. Serviciul de streaming live este oferit de casa de pariuri online Betano.com, iar pentru a viziona meciul trebuie sa ai in cont minim 50 de bani.

Intalniri directe

Halep si Jankovic s-au mai intalnit de sapte ori, jucatoarea noastra castigand sase dintre intalniri, ultima oara in 2015 la Cincinnati.

Jankovi, acum 54 mondial, a invins-o pe Halep din 2010, chiar de la prima lor intalnire, la US Open in primul tur.



GAME cu GAME Simona Halep debut de foc la Shenzen