Tenis

Asa am trait Simona Halep cu Victoria Azarenka in optimi la Wimbledon

Sursă foto: twitter.com

Simona Halep si Victoria Azarenka s-au infruntat, luni dupa-amiaza, pentru calificarea in sferturile de finala la Wimbledon.

FINAL Halep - Azarenka 7-6 (3), 6-2 - click pentru streaming live

INFO: Toate meciurile de la Wimbledon se pot viziona cu streaming live pe Betano.com, daca esti membru si detii un sold de minimum 50 de bani (0,50 lei).

INFO: Simona Halep poate ajunge numarul unu mondial dupa Wimbledon.

SET 2, 6-2 Alte doua mingi de meci ratate de Simona, de aceasta data pe serviciul advers. In cele din urma Azarenka scapa reverul afara si Halep se califica in sferturi la Wimbledon.

SET 2, 5-2 Minge de meci Halep la 40-30 pe propriul serviciu. Azarenka anuleaza cu un rever castigator in lung de linie, desi Halep servise bine cu prima minge. Azarenka ajunge o minge in apropierea fileului si anuleaza unul dintre break-uri.

SET 2, 5-1 Reactie de orgoliu din partea Victoriei Azarenka. Aceasta castiga la zero pe propriul serviciu cu un forehand senzational in coltul terenului.

SET 2, 5-0 Halep isi construieste impecabil atacul la 40-30 si o inghesuie pe Azarenka la 2-3 metri in spatele liniei de fund. Game castigat cu o progresie de mare campioana spre fileu si un voleu castigator pe forehand.

INFO: Azarenka ajunge la 30 de erori nefortate, in timp ce Halep n-are decat 8. Diferenta uriasa care se reflecta cel mai bine in scorul din acest set.

SET 2, 4-0 Halep raspunde la o scurta cu o contra scurta si obtine al doilea break in acest set dupa un game de peste 8 minute.

SET 2, 3-0 Increderea Simonei atinge cote foarte inalte si jucatoarea noastra face legea pe teren in fata unei adversare prabusite.

SET 2, 2-0 Azarenka nu mai gaseste terenul la fel cum o facea in primul set. De fapt nu-l mai gaseste deloc si Halep se desprinde cu break in fata.

SET 2, 1-0 Halep continua momentul bun si castiga acest game la zero. Intre timp Johana Konta a invins-o pe Caroline Garcia, cu 6-4 in decisiv, si se califica in sferturi. Britanica va juca acolo cu invingatoarea acestui meci.

SET 1, 7-6 Primul set ii revine Simonei dupa un set de 53 de minute si un tie-break in care a fost jucatoarea mai concentrata. Unghiuri incredibile gasite de Halep la cateva puncte cheie si erori nefortate care au tras-o in jos pe Azarenka.

SET 1, 6-6 Halep isi castiga game-ul de serviciu si astfel se ajunge in tie-break la 47 de minute de la prima minge.

SET 1, 5-5 Echilibrul se mentine si meciul ramane unul de lupta. Intram in zona in care orice greseala inclina decisiv balanta.

SET 1, 4-4 Halep egaleaza din nou dupa un game solid de serviciu, cu un as si alte cateva mingi foarte lungi care au fortat eroarea adversarei.

SET 1, 3-4 Pentru a doua oara in acest set Halep revine imediat cu break dupa ce-si pierduse game-ul de serviciu. Azarenka a trimis de doua ori la rand in plasa fileului.

SET 1, 2-4 Azarenka revine de la 15-30 si castiga pe serviciul Simonei in special datorita returului extrem de agresiv. Halep tinuta mult in spatele liniei de fund a terenului.

SET 1, 2-2 In continuare Azarenka joaca foarte ofensiva, ataca orice minge devreme si greselile nu intarzie sa apara. Halep profita si egaleaza scorul.

SET 1, 1-2 Halep revine cu break dupa un forehand afara trimis de Azarenka.

SET 1, 0-2 Minge de break Azarenka pe care tot bielorusa o iroseste cu un forehand afara. Se ajunge la egalitate unde Halep comite doua erori nefortate la rand cu dreapta. Break Azarenka, jucatoarea mai bine intrata in meci.

SET 1, 0-1 Azarenka isi face serviciul desi a comis si o prima dubla greseala.

16:23 Incepe meciul cu Azarenka la serviciu.

16:08 A luat sfarsit meciul Kerber - Muguruza cu victoria in trei seturi a jucatoarei din Spania.

Meciul Halep - Azarenka este programat pe terenul 2 dupa intalnirea Angelique Kerber - Garbine Muguruza.



Asa am trait Simona Halep cu Victoria Azarenka in optimi la Wimbledon