Tenis

Asa am trait Simona Halep cu Laura Siegemund in primul meci la Roma

Sursă foto: twitter.com/mutuamadridopen

Simona Halep a avut parte de un debut de foc in turneul de la Roma, miercuri de la 12:00, impotriva Laurei Siegemund.

FINAL Halep - Siegemund 6-4, 6-4

SET 2, 6-4 Halep inchide meciul din a cincea sansa cu un game pe serviciul advers. Este prima victorie a Simonei dupa dupa infrangeri la rand pe zgura cu Laura Siegemund.

SET 2, 5-4 Trei mingi de meci ratate de Halep pe serviciu inainte ca Siegemund sa reuseasca break-ul ramanand in meci.

SET 2, 5-3 Halep pune in aplicare vorbele lui Cahill si are trei mingi de break. Un break care vine la zero dupa un forehand trimis afara de Siegemund.

SET 2, 4-3 Halep isi pierde la zero serviciul si imediat solicita interventia lui Darren Cahill.

SET 2, 4-1 Un game de mare lupta, cu trei puncte fabuloase obtinute de Halep. Jucatoarea noastra profita de break-ul obtinut anterior si se desprinde pe tabela.

SET 2, 3-1 Halep profita de erorile nefortate comise de Siegemund si se distanteaza din nou cu break in fata.

SET 2, 2-1 Incredibila scurta pe care o pune aceasta Siegemund, jucatoare care a fost avertizata de arbitra din scaun pentru timpul prea lung pe care si-l ia la primire. Halep isi pierde serviciul si meciul este departe de a fi jucat.

SET 2, 2-0 Break reusit de Halep dupa un game interminabil. Este a patra oara cand Simona castiga pe serviciul advers si se afla in deplinul control al meciului.

SET 2, 1-0 Halep isi castiga game-ul de serviciu, dupa ce Siegemund a contestat o noua minge. Ramane extrem de nervoasa jucatoarea germana, iar Simona poate profita de acest zbucium interior al adversarei.

SET 1, 6-4 Forehand castigator in contre pied reusit de Halep si jucatoarea noastra castiga acest prim set dupa 43 de minute.

SET 1, 5-4 Halep se mentine la conducere cu serviciul si mai are nevoie de un singur game pentru castigarea primului set in fata lui Siegemund.

SET 1, 4-3 Din nou Halep la conducere dupa un game in care Siegemund a contestat o minge trimisa in apropierea liniei din spatele terenului. Arbitra din scaun a coborat si l-a chemat pe oficialul de linie pentru a arata urma. Siegemund a continuat sa protesteze.

SET 1, 3-3 Halep reactionea si pentru a doua oara in acest set recupereaza break-ul pierdut. Meciul ramane unul extrem de echilibrat.

SET 1, 2-3 Este randul lui Siegemund sa reusesca doua game-uri la rand si sportiva din Germania revine la conducere cu break in fata. Un meci greu pentru Simona, dar era de astepta sa fie asa.

SET 1, 2-1 Halep recuperea rapid break-ul si apoi trece la conducere in premiera dupa primul game obtinut pe propriul serviciu.

SET 1, 0-1 Siegemund incepe cu un break dupa o scurta fabuloasa la care Halep n-a mai ajuns.

12:10 Incepe meciul cu Halep la serviciu. Prima minge castigata de Siegemund cu un contre pierd inspirat.

12:05 Vreme superba la Roma, fara niciun nor pe cer. Halep si Siegemund au iesit la incalzire pe o arena Pietrangeli arhiplina.

Jucatoarea noastra recent campioana la Madrid o intalneste, miercuri de la ora 12:00, pe Laura Siegemund din Germania in primul tur la Roma.

Partida programata pe arena Pietrangeli este a treia intre cele doua jucatoare.

Siegemund s-a impus de fiecare data, in 2016 si 2017 la Stuttgart.



Asa am trait Simona Halep cu Laura Siegemund in primul meci la Roma