Tenis

Asa am trait Simona Halep - Caroline Wozniacki in sferturi la Eastbourne

Sursă foto: twitter.com

Simona Halep a sustinut joi al doilea meci in turneul de la Eastbourne, intalnind-o pe daneza Caroline Wozniacki pe terenul 2.

FINAL Halep - Wozniacki 7-5, 4-6, 1-6 click pentru streaming live

INFO: Toate partidele de la Easbourne se pot viziona cu streaming live legal de catre toti membrii casei de pariuri online Betano.com care au in sold suma de minimum 50 de bani (0,50 lei). 

SET 3, 1-6 Wozniacki inchide meciul cu un game la zero si o lovitura castigatoare de forehand.

SET 3, 1-5 Inca un break pentru Wozniacki dupa un game in care Halep a aratat din atitudinea sa ca a cam terminat benzina pentru acest meci. Dubla greseala comisa la 15-40.

SET 3, 1-4 Halep rateaza sansa de a-si lua break-ul inapoi, iar Wozniacki isi consolideaza break-ul obtinut anterior.

SET 3, 1-3 Wozniacki obtine al doilea break in decisiv si in acest moment are prima sansa la victorie. Halep si-a pierdut usor busola.

SET 3, 1-1 Doua scurte ratate in acest game. Halep isi pierde serviciul.

SET 3, 1-0 Este randul Simonei sa intrerupa seria castigatoare a adversarei cu un break in debutul decisivului.

SET 2, 4-6 Break la zero pentru Wozniacki. Daneza castiga setul secund dupa o rasturnare putin asteptata la 4-2 pentru Simona.

SET 2, 4-5 Wozniacki trece in avantaj dupa un game in care Halep a ratat doua sanse de break. Se complica setul pentru Simona.

SET 2, 4-4 Minge de 5-3 ratata de Halep, iar Wozniacki iese mai bine din schimburile taioase egaland scorul.

SET 2, 4-2 Halep isi pastreaza break-ul ramas diferenta cu un game solid de serviciu. Wozniacki se apropiase amenintator de la 0-3.

SET 2, 3-2 Se strange scorul dupa un game la zero reusit de daneza pe propriul serviciu.

SET 2, 3-1 Wozniacki intrerupe seria Simonei cu un break. 

SET 2, 3-0 Al optulea game consecutiv pentru Halep si al doilea break in acest set. Wozniacki pare prabusita in aceste momente.

SET 2, 2-0 Halep incepe cu break setul al doilea, apoi castiga de o maniera categorica pe propriul serviciu.

SET 1, 7-5 Nivel al jocului ridicat senzational de Simona in ultimele cinci game-uri. O revenire fabuloasa prin care jucatoarea noastra castiga setul si face un pas spre semifinale, implicit spre primul loc mondial.

SET 1, 6-5 Halep ajunge la al patrulea game consecutiv, un break dupa un game in care a revenit de la 15-40.

SET 1, 5-5 Game de serviciu la zero reusit de Halep. Jucatoarea noastra o prinde din urma pe Wozniack, dupa ce la un moment dat daneza parea scapata in castigatoare a setului.

SET 1, 4-5 Halep face diferenta cu un retur in diagonala la minge de break si recupereaza diferenta ramanand in set.

SET 1, 2-4 Retur ratat de Wozniacki in lung de linie si Halep obtine primul game pe serviciu. Un game la zero.

SET 1, 1-4 Wozniacki se distanteaza pe tabela dupa ce-si conserva break-ul obtinut anterior cu un game solid de serviciu.

SET 1, 1-3 Al doilea break reusit de Wozniacki, jucatoare care nu i-a lasat decat un punct Simonei pe serviciul acesteia. Pare mai proaspata jucatoarea daneza.

SET 1, 1-2 Woznicki isi ia inapoi break-ul la zero dupa care castiga pe propriul serviciu in premiera si trece la conducere.

SET 1, 1-0 Halep incepe ideal acest meci cu break de la 0-40. Au fost cinci puncte la rand pentru Halep, doua dintre acestea cu lovituri castigatoare pe forehand. Wozniacki are ceva de obiectat arbitrei din scaun.

18:11 Incepe meciul cu Wozniacki la serviciu.

18:06 Jucatoarele au iesit la incalzire pe terenul central de la Eastbourne. Gabriela Zaloga din Brazilia arbitreaza meciul din scaun.

Halep si Wozniacki s-au intalnit de patru ori pana acum, scorul fiind egal (2-2). Ultima disputa a avut loc in 2015 la Stuttgart, pe zgura, unde Wozniacki s-a impus in trei seturi.



Asa am trait Simona Halep - Caroline Wozniacki in sferturi la Eastbourne