Tenis

Sorana Cirstea pierde accidentata cu Suarez Navarro

Sursă foto: twitter.com

Sorana Cirstea a fost invinsa de Carla Suarez Navarro in turul 2 la Roland Garros la capatul unui meci in care a acuzat o accidentare la umarul drept in debutul setului secund. Cirstea a condus cu 4-2 in setul al doilea, dar n-a mai putut mentine ritmul si a cedat urmatoarele patru game-uri, trei dintre acestea fara punct castigat.

FINAL Sorana Cirstea - Carla Suarez Navarro 5-7, 4-6

20:45 Victima sigura din cauza accidentarii de la umar, Cirstea pierde meciul dupa un nou game la zero.

20:40 Al doilea game la rand in care Cirstea nu obtine niciun punct. Suarez Navarro revine de la 2-4 si egaleaza scorul dupa opt game-uri.

20:37 Suarez Navarro revine puternic cu rebreak la zero. Cirstea conduce 4-3 in setul doi si solicita in continuare tratament medical pentru problema cervicala.

20:36 Break pe care Cirstea il reuseste dupa un game de mare lupta. Sorana are acum o sansa buna de a trimite meciul in decisiv.

20:29 Cirstea solicita din nou interventia fizioterapeutului pentru problema pe care o are la umarul drept.

20:22 Timeout medical solicitat de Cirstea la 2-1 pentru Navarro in setul secund.

20:06 Cirstea pierde primul set al meciului cu Suarez Navarro de pe terenul 3. Un singur break a facut diferenta in favoarea Carlei Suarez Navarro, dupa ce Cirstea a condus cu 5-4.

INFO: Toate meciurile de la Ronald Garros, de la tablourile de masculin și feminin, se pot viziona cu streaming live pe Betano TV. Inclusiv toate partidele jucate de jucătoarele din România. Imaginile video live sunt libere pentru membrii casei de pariuri online Betano.com care dețin un sold de minimum 50 de bani (0,50 lei). Apasă aici pentru program și a accesa meciul dorit.



Sorana Cirstea pierde accidentata cu Suarez Navarro