Tenis

Asa am trait Roland Garros: Nadal contra Wawrinka in finala

Sursă foto: twitter.com/braingametennis

Rafael Nadal si Stan Wawrinka s-au duelat duminica dupa amiaza pentru titlul de la Roland Garros.

FINAL Nadal - Wawrinka 6-2, 6-3, 6-1  click pentru streaming live 

INFO: Toate meciurile de la Roland Garros se pot viziona cu streaming live pe Betano TV. Imaginile video live sunt libere pentru utilizatorii inregistrati ai casei de pariuri online Betano.com care dețin un sold de minimum 50 de bani (0,50 lei). Apasă aici pentru lista completă de meciuri cu streaming live

SET 3, 6-1 Nadal inchide meciul dupa un rever ratat de Wawrinka si cucereste titlul cu numarul 10 la Roland Garros.

SET 3, 4-1 Sanse de game ratate de Wawrinka. Nici macar sprijinul pe care elvetianul l-a cerut si primit din partea publicului nu l-a scapat pe Stan de un nou break. Pur si simplu Nadal nu poate fi oprit in acest meci.

SET 3, 3-1 O sansa pe care Wawrinka o iroseste in acest game. Elvetianul a condus cu 30-15, dar Nadal a revenit si a castigat la avantaje.

SET 3, 1-0 Break pentru Nadal in debutul setului.

STATISTICA: Nicio minge de break pentru Wawrinka in setul doi, un act in care Nadal a comis doar trei erori nefortate si a profitat de singura sansa de break pe care a avut-o.

SET 2, 6-3 Nadal isi continua jocul de regularitate si inchide setul pe serviciu, nu inainte insa ca Wawrinka sa distruga de nervi o racheta. Un gest dezaprobat de o parte a publicului spectator.

SET 2, 5-2 Game la zero pentru Nadal pe propriul serviciul si devine doar o chestiune de timp pana cand spaniolul va avea 2-0 la seturi.

SET 2, 4-1 Diferenta de un break este pastrata de Nadal dupa inca un game solid de serviciu. Wawrinka nu are deocamdata raspuns la jocul aproape de perfectiune al spaniolului.

SET 2, 2-0 Nadal se desprinde din nou pe tabela la capatul unui nou break. Spaniolul il domina categoric pana acum pe Wawrinka in toate schimburile lungi de mingi.

STATISTICA: Un prim set in care Wawrinka a avut o singura sansa de break, ratata, iar Nadal a dominat la capitolul puncte castigatoare (10-4).

SET 1, 6-2 Primul set ii revine lui Nadal dupa un nou break. Un prim set adjudecat de spaniol in 42 de minute.

SET 1, 4-2 Nadal rupe echilibrul si se desprinde in premiera pe tabela.

16:20 A inceput finala cu Nadal la serviciu.



Asa am trait Roland Garros: Nadal contra Wawrinka in finala