Tenis

Asa am trait Mihaela Buzarnescu - Anastasia Sevastova in turul doi la Madrid

Sursă foto: https://twitter.com/MutuaMadridOpen/

Luni dupa ora 13:00 transmitem live text in aceasta pagina meciul dintre Mihaela Buzarnescu si Anastasia Sevastova din turul doi al turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid.

Madrid - Turul 2 SET 1 SET 2 SET 3
Mihaela Buzarnescu (ROU) 3 4  
Anastasia Sevastova (LET) 6 6  

SET 2. 4-6 Final de meci. Sevastova se impune in mai putin de o ora si jumatate.

SET 2, 4-5 Rever in diagonala pe linie si Sevastova obtine break-ul, primul al setului secund.

SET 2, 3-3 Primul game la zero al meciului este reusit de Sevastova pe propriul serviciu. Inca nicio minge de break pentru Buzarnescu.

SET 1, 3-6 Sevastova inchide primul set dupa o eroare cu reverul din partea lui Buzarnescu. Un break a facut pana la urma diferenta in acest prim act.

SET 1, 3-5 Buzarnescu scapa dreapta afara si e minge de set pentru Sevastova. Trei puncte la rand facute de letona la retur. Inca o minge de set salvata de Buzarnescu si jucatoarea noastra ramane in set.

SET 1, 2-4 Primele mingi de break apar abia acum in game-ul sase pe serviciul Mihaelei Buzarnescu. Pana acum s-a mers cap la cap cu serviciul. Sevastova obtine break-ul dupa a doua dubla greseala comisa de Buzarnescu in game.

13:13 A inceput meciul cu Sevastova la serviciu.


Aceasta va fi a treia confruntare intre Mihaela Buzarnescu si Anastasia Sevastova. Jucatoarea din Letonia le-a castigat pe precedentele doua.

Interesant este ca meciul de acum de la Madrid va fi insa primul din circuitul WTA. Precedentele dispute au avut loc la un ITF la Sofia in 2008 si in Bundesliga, competitia interna germana, in 2013. Ambele au avut loc pe zgura.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru meciul Buzarnescu - Sevastova

Anastasia Sevastova este numarul 13 mondial si are in acest an o prezenta in optimile de finala la Australian Open.

De atunci o singura data a mai legat doua victorii in circuit.



Asa am trait Mihaela Buzarnescu - Anastasia Sevastova in turul doi la Madrid