Tenis

Asa am trait Halep - Konta in sferturi la Miami

Sursă foto: twitter.com

De la ora 20:00 am transmis miercuri seara meciul pe care Simona Halep il disputa contra britanicei Johanna Konta in sferturile de finala de la Miami. Meciul a putut fi urmarit si aici cu streaming live

FINAL Halep - Konta 6-3, 6-7 (7), 2-6

SET 2, 2-6 Konta isi face serviciul si inchide meciul calificandu-se in premiera in semifinale la Miami Open.

SET 2, 2-5 Al doilea break reusit de Konta in acest meci dupa o noua serie de erori nefortate din partea Simonei.

SET 2, 2-3 Halep scapa forehandul in afara terenului si Konta reuseste primul break al decisivului.

SET 3, 2-2 Voleu de rever superb reusit de Konta, sa recunoastem, si britanica egaleaza scorul. Meciul ramane in echilibru.

SET 3, 1-0 Minge de break salvata de Halep in debutul setului decisiv, dupa un tie-break in care jucatoarea noastra s-a batut practic singura prin erorile nefortate comise.

SET 2, 6-6 Halep isi face serviciul si se ajunge in jocul decisiv.

SET 2, 5-6 Mingi de break ratate de Halep si Konta trece la conducere profitand de un rever in afara terenului.

SET 2, 5-5 Halep nu profita de serviciu si Konta ramane in meci cu break din a treia incercare. 

SET 2, 5-4 Break reusit de Halep intr-un moment extrem de important. Simona va servi in game-ul urmator pentru castigarea meciului si calificarea in semifinale.

SET 2, 3-4 Konta opreste seria Simonei Halep si revine la conducere.

SET 2 3-3 Forteaza Halep la serviciu si comite a doua dubla greseala in acest meci. Mai are o sansa de 3-3, pe care Konta o anuleaza dupa un retur perfect silind-o pe Halep sa trimita in fileu. Halep serveste cu a doua minge si profita de o eroare nefortata a adversarei pentru a egala scorul cu al treilea game la rand.

SET 2, 2-3 Halep loveste decisiv cu forehandul la minge de meci si anuleaza avantajul obtinut mai devreme de britanica.

SET 2, 1-3 Un game castigat in extremis de Halep de la 15-40. Konta a ratat un voleu din apropierea fileului si de acolo s-a intors scorul.

SET 2, 0-3 Inca un game la zero obtinut de Konta, de aceasta data pe propriul serviciu.

SET 2, 0-2 Break la zero obtinut de Konta dupa ce Halep scapa forehand-ul in fileu. Este primul break reusit de britanica si doar al doilea in meci.

SET 1, 6-3 Halep inchide setul cu un game solid de serviciu. Pana la urma singurul break a facut diferenta.

SET 1, 5-3 Konta face dubla greseala la 30-30 si ofera Simonei prima minge de set. Britanica anuleaza dupa o scurta pe care Halep o ajunge cu dificultate. Konta mai anuleaza o sansa de set a Simonei si inchide game-ul cu un forehand castigator in diagonala terenului.

SET 1, 5-2 Doua erori cu forehandul in acest game si Konta vine la egalitate, dupa ce Halep a avut minge de 5-2. Inca o dreapta a Simonei se opreste in fileu si Konta are minge de break, pe care jucatoarea noastra o salveaza cu o minge lunga si apasata. Primul serviciu o scoate pe Halep din dificultate si se face in cele din urma 5-2.

SET 1, 4-1 Halep se distanteaza la 4-1 dupa un game in care s-a vazut egalata dupa ce a avut 40-15. Serviciul a facut pana la urma diferenta si Halep pastreaza avantajul break-ului obtinut anterior.

SET 1, 3-1 Doua duble greseli comise de Konta in acest game si Halep reuseste primul break al partidei.

20:11 A inceput meciul cu Halep la serviciu.

Este a doua intalnire in circuitul WTA dupa cea de la Wuhan din 2015 castigata de Konta, cu revenire de la 1-5 in decisiv, si a treia in total.

A mai existat un meci la Fed Cup castigat de Halep.

Cele doua jucatoare si-au egalat rezultatul din 2016 de la Miami Open, iar Halep se afla la o victorie distanta de reeditarea semifinalei din urma cu doi ani, cand rata finala dupa un meci cu Serena Williams.



Asa am trait Halep - Konta in sferturi la Miami