Tenis

Asa am trait Halep - Duan in optimi la Shenzhen

Am transmis live text in aceasta pagina, miercuri dimineata dupa ora 9:00, meciul dintre Simona Halep si chinezoaca Ying-Ying Duan, in turul doi la turneul de la Shenzhen.

FINAL Halep - Duan 3-6, 6-1, 6-2


SET 3, 6-2 Halep pune capat meciului si este sigura de prima pozitie WTA la inceputul Australian Open.

SET 3, 5-2 Un serviciu as ii aduce lui Duan al doilea game la rand. Halep va servi din nou pentru inchiderea meciului.

SET 3, 5-1 Duan evita pierderea setului la zero si opreste seria lui Halep cu un break. Chinezoaica amana pentru moment deznodamantul.

SET 3, 5-0 Meciul curge acum intr-o singura directie si Halep pune in dreptul sau un nou break.

SET 3, 4-0 Halep se desprinde dupa un game solid pe propriul serviciu.

SET 3, 3-0 Doua retururi formidabile reusite de Halep si lidera mondiala pune lucrurile in ordine.

SET 3, 2-0 Halep salveaza doua mingi de break pentru desprinderea pe tabela.

SET 3, 1-0 S-a reluat meciul si Halep isi trece in cont break-ul.

11:23 Chinezoaica solicita permisiunea de a se retrage la vestiar pentru ingrijiri suplimentare.

11:21 Duan solicita interventia medicului in pauza dintre seturi.

SET 2, 6-1 Halep inchide setul secund la o ora de la startul meciului. Doar doua erori nefortate comise de Halep in setul doi, in care nu i-a lasat nicio sansa de break adversarei. Partida intra in decisiv.

SET 2, 5-1 Al doilea break reusit de Halep intr-un game in care a revenit de la 15-40.

SET 2, 4-1 Halep revine de la 0-30, trece peste o dubla greseala la 40-30, si castiga game-ul prin care se desprinde pe tabela.

SET 2, 3-1 Primele mingi de break pentru Halep in acest meci, trei la numar. Prima salvata cu serviciu, dar la punctul urmator chinezoaica trimite cu forehand-ul in plasa fileului. Break Halep in premiera!

SET 2, 2-1 Duan a avut sansa de 30-0 pe serviciul lui Halep, dar a ratat incredibil un forehand din pozitie favorabila. Halep s-a redresat si a salvat game-ul.

SET 2, 1-1 Chinezoaica joaca inteligent si o prinde pe contre pied pe Halep. Jucatoarea noastra a avut din nou 30-15 pe serviciul advers, dupa care Duan a intors scorul ca in primul set.

SET 2, 1-0 Halep conduce in premiera dupa 31 de minute in care a alergat dupa Duan. Doar 4 puncte castigatoare pentru Halep in primul set spre deosebire de cele 10 ale lui Duan.

SET 1, 3-6 Halep vine in fata la minge de set pentru Duan si este pasata cu usurinta. Un singur break a facut diferenta in acest set, unul in care Halep n-a avut nici macar o sansa de a castiga pe serviciul advers.

SET 1, 3-5 Rabufnire de orgoliu din partea lui Halep in acest game adjudecat la zero.

SET 1, 2-5 Duan scapa din nou dupa ce Halep a avut 30-15 pe serviciul advers. Inca nicio minge de break pentru Simona.

SET 1, 2-4 Halep reduce din diferenta cu serviciul si strange scorul. Ramane un break diferenta.

SET 1, 1-4 Halep face pasul in fata si raspunde cu agresivitate, ajunge la 30-15 pe serviciul advers, dar Duan raspunde cu trei puncte la rand si inchide game-ul in favoarea sa.

SET 1, 1-3 Rever castigator in diagonala reusit de Duan si aceasta are doua mingi de break. Halep anuleaza prima minge, dar la a doua trimite in fileu si Duan reuseste primul break al meciului.

SET 1, 1-2 Halep ramane fara sansa de break in fata masivei Duan (186 cm inaltime) si chinezoaica revine la conducere.

SET 1, 1-1 Duan revine de la 0-30, dar Halep serveste cu prima minge de doua ori la rand si o pune in dificultate pe chinezoaica. O jucatoare care loveste in forta cand primeste mingea in pozitie statica.

SET 1, 0-1 Un prim game adjudecat rapid de Duan. Dupa un prim punct castigat de chinezoaica, au urmat mai multe erori din partea Simonei. Un game de intrare in meci.

10:20 Incepe meciul cu Duan la serviciu.

10:19 Singura intalnire directa intre cele doua a avut la Eastbourne, pe iarba, in 2017, cand Halep s-a impus in trei seturi.

10:15 Cele doua jucatoare au iesit la incalzire. Halep are nevoie de o victorie in acest meci pentru a ramane lidera mondiala pana la startul Australian Open.

10:00 S-a incheiat partida dintre Siniakova si Wang cu victoria in doua seturi pentru jucatoarea din Cehia. A fost ultimul meci programat pe central inaintea disputei dintre Halep si Duan.



Asa am trait Halep - Duan in optimi la Shenzhen