Indian Wells

Tragere la sorti complicata pentru Simona Halep la Indian Wells

In istoria de 27 de ani a turneului de la Indian Wells doar Martina Navratilova a reusit sa-si apere titlul cucerit in California.

Pentru Simona Halep misiunea se anunta cu atat mai dificila prin prisma plasarii intr-o parte de tablou cu adversare precum Ekaterina Makarova, Venus Williams sau Serena Williams.

Halep, la fel ca toate cele 32 de favorite, are primul tur liber si va juca in runda secunda cu invingatoarea dintre Vania King si o jucatoare venita din calificari.

Daca trece de acest prim meci, ceea ce ar constitui o premiera de la Sydney incoace, o va aduce pe Halep in fata rusoaicei Ekaterina Makarova, cea in fata careia pierda in sferturi la Australian Open 2015.

Venus Williams este potentiala adversara pentru Halep in turul al patrulea, pentru ca in sferturi jucatoarea noastra sa dea peste Serena Williams daca reuseste sa patrunda in primele opt.

Doar sapte jucatore au reusit in istorie sa le invinga pe surorile Williams la acelasi turne, iar Jelena Jankovic este ultima dintre acestea, in 2010 la Roma.

Simona Halep este cap de serie numarul 5 la Indian Wells, turneu WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale in valoare 6.8 milioane de dolari. Invingatoarea primeste peste un milion de dolri si 1000 de puncte in clasamentul WTA.

Alte trei jucatoare din Romania pe tabloul de simplu

La turneul de la Indian Wells isi va face revenirea in circuit si Irina Begu, jucatoare accidentata in primul tur la Australian Open. Aceasta va debuta in primul tur contra unei jucatoare din calificari.

Monica Niculescu, cap de serie 32, are primul tur liber si o va intalni in runda secunda pe invingatoarea dintre Galina Voskoboeva (Kazahstan) si Heather Watson (Marea Britanie) recent invingatoarea de la Monterrey (Mexic).

Alexandra Dulgheru va intalni o jucatoare din calificari in primul tur.



Tragere la sorti complicata pentru Simona Halep la Indian Wells