Indian Wells

Schimbare totala la Simona Halep, a inceput sa isi foloseasca arma sonora (video) + Punctul turneului

Simona Halep s-a descatusat pentru prima oara pe teren, la meciul castigat de luni dimineata la Indian Wells cu Varvara Lepchenko. Iata detalii despre acest lucru, dar si despre punctul meciului, pe care Halep l-a castigat dupa ce a scos o minge si a ajuns aproape de mantinela terenului!

Simona Halep a inceput cu aceasta strategie de a-si insoti loviturile cu zgomote de la primul game din meci. Insa, momentul de maxima descatusare a fost in game-ul 7 din setul al doilea, la 4-2 pentru advresara sa, can Halep simtea ca pierde. De la 4-2 din setul 2 mai departe, Halep a izbucnit la fiecare lovitura, intr-un stil total nou pe teren. 

Privind imaginile de la acel punct mai departe, avand in vedere loviturile insotite de tipete, pe teren pare o cu totul alta jucatoare si nu Simona Halep cea tacuta pe care o stiam pana astazi. 

Rezumatul meciului este aici, iar cele mai frumoase puncte la 5:09 si 6:44. Insa, cel mai frumos punct din meci este cel de la 9:24, in care schimbul de mingi tine aproape 20 de secunde si este castigat de Halep, dupa ce a scos o minge la care a ajuns aproape de mantinela terenului!

Luni dimineta, la la Indian Wells, Simona Halep a invins-o pe reprezentanta gazdelor Varvara Lepchenko si a avut nevoie de trei seturi pentru a obtine calificarea in faza optimilor de finala. Accesul in aceasta faza a competitiei ii asigura Simonei Halep locul 3 WTA, in fata Petrei Kvitova.

In optimi, Halep o va intalni pe Karolina Pliskova.

Jucatoarea noastra, cap de serie numarul 3, s-a impus cu 6-1, 3-6, 6-1 la capatul unui meci de doua ore si 15 minute.

Halep a inceput in forta, in stilul sau caracteristic, si a transat primul set in 37 de minute, dupa care s-a produs caderea in jocului ei.



Schimbare totala la Simona Halep, a inceput sa isi foloseasca arma sonora (video) + Punctul turneului