Indian Wells

GAME cu GAME Simona Halep in sferturi la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep a evoluat, miercuri, in sferturile de finala la turneului WTA Premier de la Indian Wells contra ibericei Carla Suarez Navarro, locul 13 mondial.

FINAL Halep - Suarez Navarro 5-7, 6-1, 6-1

00:02 SET 3 6-1 Minge de meci pentru Halep. Prima este ratata, dar a doua este fructificata si Halep este in semifinale la Indian Wells pentru al doilea an consecutiv.

INFO: Ion Tiriac o urmareste pe Halep din tribuna.

23:57 SET 3 5-1 Break Halep. Urmeaza la serviciu pentru inchiderea meciului. Ar fi ideal sa o faca acum pentru ca nori amenintatori se apropie de arena centrala.

23:51 SET 3 4-1 Halep forteaza si are 40-0 pe propriul serviciu. Un contre pied excelent reusit. Game alb pentru Simona si victoria nu poate fi departe.

23:48 SET 3 3-1 Un nou break reusit de Simona, dupa ce Navarro a servit o dubla greseala la avantaj pentru jucatoarea noastra.

23:42 SET 3 2-1 O scurta revenirea a ibericei. Break reusit de Navarro, aceasta obtinand doar al doilea game din ultimele zece.

23:40 SET 3 2-0 Trei mingi de break. Halep este pe tot terenul, dezarmant pentru Navarro care nu mai are suflu. Iberica trimite in plasa fileului si Halep face break-ul.

STATISTICA: Doar 4 erori nefortate pentru Halep in setul doi adjudecat in 31 de minute. Un prim serviciu de asemenea ridicat, cu 78% procentaj.

23:33 Incepe setul decisiv cu Halep la serviciu.

23:29 SET 2 6-1 Trei sanse de break si set pentru Halep. Game la zero pe serviciul advers si Halep egaleaza la seturi fortand decisivul.

23:20 SET 2 4-1 Navarro este pedepsita de Halep cu un rever castigator in lung de linie. Break pentru jucatoarea noastra, al doilea in acest set.

23:10 SET 2 2-1 Break Halep dupa un game in care a tinut-o la respect pe Navarro si a pedepsit-o in final cu o dreapta in lung de linie.

23:06 SET 2 1-1 Game alb reusit de Simona si jucatoarea noastra egaleaza scorul in debutul actului secund.

STATISTICA: Diferenta in primul set a fost facuta la capitolul erori nefortate (26-19 Halep).

23:01 Incepe setul doi cu iberica la serviciu.

23:00 Victor Ionita coboara langa Simona Halep: "Stai mai relaxata, ai mai multa rabdare si ataca mai mult pe serviciul al doilea".

22:58 SET 1 5-7 Primul set ii revine lui Suarez Navarro cu un break. Simona nu a mai reusit sa tina serviciul si sa forteze intrarea in tie-break.

22:50 SET 1 5-5 Trei erori cu dreapta facute de Navarro si Halep egaleaza scorul. Se intra in prelungiri.

22:45 SET 1 4-5 Din pacate Navarro raspunde cu un game la zero si intrerupe seria Simonei. Jucatoarea noastra va servi sub presiune pentru a ramane in set.

22:44 SET 1 4-4 Trei puncte la rand pierdute de Halep pe propriul serviciu si, de la 40-0, game-ul se complica. Simona o inghesuie in prelungiri pe Navarro si o obliga pe aceasta sa greseasca. Halep egaleaza dupa al patrulea game la rand. O serie impresionanta si acum Halep este cea care conduce jocul.

22:38 SET 1 3-4 Doua mingi de break pentru Halep dupa ce Navarro scapa o dreapta afara cu tot terenul in fata. Aceasta solicita totusi un challenge si are dreptate. Este 30-30. Pana la urma Navarro trimite afara, este minge de break si Halep profita din prima sansa.

22:34 SET 1 2-4 Schimbare evidenta de tactica in jocul Simonei. Incepe sa o alerge pe iberica pe linia din spatele terenului, dupa care ii trimite o lovitura castigatoare. Tactica da rezultate si Halep se apropie pe tabela. Ramane un singu berak diferenta.

22:30 SET 1 1-4 Halep recupereaza un break, dar mai are de muncit pentru a intoarce meciul in favoarea sa. Navarro este una dintre cele mai tenace jucatoare din circuit.

22:26 SET 1 0-4 Navarro pune stapanire pe joc si dicteaza fiecare punct, lovind de fiecare data la limita, dar in teren. Halep se grabeste sa inchida punctele si practic ii ofera pe tava adversarei alte doua mingi de break. Dubla greseala comisa de Simona si Navarro obtine al doilea break al meciului.

22:20 SET 1 0-2 Minge de break salvata de Halep cu ajutorul lui Navarro. Halep raspunde cu un punct fabulos, o minge la limita trimisa peste fileu in lungul liniei. Iberica gasise diagonala scurta si punctul parea pierdut. Cele doua jucatoare se intrec mai departe in greseli, Halep comite si o dubla, iar dupa 6-7 minute Navarro obtine break-ul.

22:10 SET 1 0-1 Un inceput de meci cu multe puncte castigate de ambele parti. Iberica isi adjudeca game-ul inaugural cu o dreapta castigatoare in lung de linie.

22:07 Incepe meciul cu Suarez Navarro la serviciu.

22:00 Cele doua jucatoare sunt pe teren si urmeaza incalzirea. Partida incepe in mai putin de zece minute.

21:58 Halep si Suarez Navarro sunt pregatite sa intre pe teren la Indian Wells.

21:47 Meciul dintre Lopez si Nishikori s-a incheiat in minimum de seturi si dupa o pauza de 15 minute pe arena Centrala va intra Simona Halep.

Partida celor doua este programata pe arena centrala dupa partida din turneul masculin care ii opune pe Feliciano Lopez si Kei Nishikori.

Scorul intalnirilor directe este egal, 4-4, ultima intalnire programata fiind la Roma in 2014. Jucatoarea din Spania s-a calificat dupa ce Halep s-a retras din competitie.



GAME cu GAME Simona Halep in sferturi la Indian Wells