Indian Wells

MINUT cu MINUT Simona Halep in optimi la Indian Wells

Simona Halep a revenit, marti, in actiune la Indian Wells pentru meciul din optimile de finala contra Karolinei Pliskova din Cehia.

LIVE Halep - Pliskova 6-4, 6-4

01:56 SET 2 6-4 Halep castiga meciul intr-o ora si 17 minute cu o lovitura de dreapta direct castigatoare.

01:47 SET 2 5-3 Moment hazliu cu Halep in prim plan. Aceasta a crezut ca a castigat meciul si s-a indreptat spre fileu. Apoi a ridicat mainile cerandu-si scuze.

01:42 SET 2 4-3 Break luat inapoi de Simona Halep. Aceasta are in continuare un joc solid, profitand si de erorile adversarei.

01:39 SET 2 3-3 Simona greseste un forehand simplu si pierde game-ul de serviciu. Pliskova egaleaza scorul si revine in carti.

01:30 SET 2 3-1 Halep se desprinde la doua game-uri dupa un joc adjudecat in prelungiri pe o eroare cu dreapta a adversarei.

01:22 SET 2 2-1 Presiune uriasa pe Pliskova la serviciu si aceasta comite o dubla greseala la minge de break pentru Halep.

STATISTICA: Halep a avut un procentaj uluitor la primul serviciu in primul set (81%).

01:11 SET 1 6-4 Simona inchide primul set cu un game la zero pe propriul serviciu si cu un serviciu as.

01:05 SET 1 5-3 Halep se desprinde pe tabela pentru prima data dupa un game in care a fost chinuita de Pliskova pe serviciul doi. Fara prima minge in teren Halep este extrem de vulnerabila.

01:01 SET 1 4-3 Inca un break reusit de Halep pe fondul mai multor erori nefortate comise de Pliskova. Aceasta a inceput game-ul cu o dubla eroare la serviciu.

01:00 SET 1 3-3 Halep obtine game-ul de serviciu fara probleme si serviciul a revenit la normal dupa break-ul cedat anterior.

00:55 SET 1 2-3 Cehoaica revine la conducere dupa Simona a avut 2-1.

00:51 SET 1 2-2 Pliskova raspunde rapid cu un game la zero pe serviciul Simonei si practic o luam de la zero.

00:47 SET 1 2-1 Break la zero izbutit de Halep cu o mingea castigatoare pe forehand.

00:45 SET 1 1-1 Halep serveste un prim as la 30-30 cand avea nevoie mai mult de primul serviciu. Halep isi face primul game de serviciu si egaleaza scorul.

00:39 A inceput meciul cu Pliskova la serviciu.

Meciul Simonei este programat al treilea pe Terenul 3 din complexul american si va avea loc dupa doua partide masculine de simplu: Robin Haase-Lukas Rosol (20:00) si Gilles Simon-Michael Berrer.

Un duel interesant intre doua jucatoare care s-au intalnit cel mai recent in finala de la Dubai, castigata de Simona Halep.

Halep este cap de serie numarul 3 la Indian Wells, dar vine dupa doua meciuri de trei seturi in care serviciul i-a pus ceva probleme.

In ultimele zile Halep a fost vazuta antrenandu-se cu Darren Cahill, omul care l-a readus pe Andre Agassi pe primul loc in clasamentul mondial, iar sfaturile acestuia ar putea face diferenta pentru un parcurs cat mai lung la turneul californian.

Tabloul arata promitator pentru Halep, care ar urma sa joace in sferturi cu invingatoarea dintre Carla Suarez Navarro si Heather Watson, cea care a scos-o in turul trei pe Agnieszka Radwanska.

Inca mai sta in picioare semifinala ideala cu Serena Williams, meci spre care ne indreptam cu totii atentia. Pana acolo insa, Halep trebuie sa treaca de Pliskova, cea mai tare adversara de pana acum la Indian Wells.



MINUT cu MINUT Simona Halep in optimi la Indian Wells