Indian Wells

Halep si-a anuntat obiectivul la Indian Wells

Sursă foto: twitter.com/tennis_phil

Simona Halep revine in aceasta saptamana in circuit la Indian Wells, puternicul turneu californian pe care l-a castigat in 2015.

“Am incercat sa nu ma gandesc atat de mult la tenis, dar nu este usor. Sunt putin dependenta de acest sport. Este greu sa traiesc in afara competitiei. Te simti un pic pierdut cand stai acasa si nu faci nimic. Cand joc am multa adrenalina, multi nervi, dar imi lipsesc toate acestea cand am pauza”, a spus Halep, anunta site-ul WTA.

Halep a vorbit si despre accidentarea la genunchi care a tinut-o departe de teren in ultima luna si jumatate.

“Sunt bucuroasa ca nu mai am dureri. Nu ma pot gandi la rezultate si nu ma pot gandi la castigarea multor meciuri in acest moment dincauza genunchiului. La antrenamente ma misc bine. Am jucat un set impotriva unui sparring partner si l-am castigat, iar aceasta imi da incredere. Vom vedea insa ce se intampla in timpul unui meci oficial. Nu ma gandesc la rezultate, vreau doar sa fiu sanatoasa si sa joc tenis. Ma simt mult mai bine cand joc meciuri, iar antrenamentele mele sunt meciurile oficiale”, a adaugat Halep.

Clasata in continuare pe locul patru mondial, Halep va debuta sambata la Indian Wells contra invingatoarei dintre Alison Riske si Donna Vekic.



Halep si-a anuntat obiectivul la Indian Wells