Indian Wells

Federer, surprins de victoria de la Indian Wells

Sursă foto: twitter.com

La cei 35 de ani ai sai, Roger Federer a obtinut al cincilea titlu din cariera in turneul de la Indian Wells.

In finala disputata duminica, fostul lider mondial l-a intrecut pe conationalul sau elvetian Stan Wawrinka, scor 6-4, 7-5.

Federer l-a egalat astfel pe Novak Djokovic la numarul de titluri obtinute la Indian Wells, dupa cele castigate in 2004, 2005, 2006, 2012 si acum in 2017.

Pentru Federer este al 90-lea turneu din cariera, iar Federer se arata surprins de evolutia sa fara set pierdut la Indian Wells.

"Sunt complet surprins de ce s-a intamplat. Nu mult a lipsit sa ajung pe locul 35 mondial daca nu as fi jucat la Indian Wells, iar acum sunt pe pozitia a 6-a. Sunt multumit nu doar de victorii, ci mai ales de felul in care am jucat cu Stan, cu Rafa si cu toti ceilalti pe care i-am invins", a spus Federer.

Campionul elvetian mai afirma ca la Miami Open, al doilea turneu ATP Masters 1000 din acest an nu va merge cu gandul victoriei, tinand cont ca va avea la dispozitie prea putine zile de odihna si recuperare.

In alta ordine de idei, Elena Vesnina a cucerit titlul in competitia feminina de la Indian Wells, dupa 6-7 (6), 77-5, 6-4 in finala de aproape trei ore cu Svetlana Kuznetsova.Federer, surprins de victoria de la Indian Wells