Tenis

Horia Tecau pierde la limita primul meci la Turneul Campionilor

Prezent pentru a treia oara in cariera la Turneul Campionilor de la Londra, jucatorul Horia Tecau a ratat de putin victoria alaturi de colegul sau, olandezul Jean-Julien Rojer.

Cei doi au pierdut primul set in fata perechii Alexander Peya/Bruno Soares, cu 6-3, un break facand diferenta in favoarea celor din urma.

In actul secund de asemenea un break a inclinat balanta in favoarea lui Tecau si Rojer, astfel ca cei doi au trimis meciul in super tie-break.

Peya si Soares au controlat prima jumatate a decisivului, conducand autoritar cu 5-1. Au urmat cinci puncte la rand obtinute de Tecau si Rojer, astfel ca cei doi intorceau spectaculos rezultatul.

La 9-8 Peya si Soares au ratat prima sansa de meci, dupa care Tecau si Rojer au avut minge de a inchide partida la 10-9, cand practic s-au jucat cu aceasta oportunitate nereusind sa trimita decisiv in terenul advers.

A doua sansa de meci nu a mai fost ratata de Peya si Soares, acesta din urma atacand cu un rever in lung de linie serviciul lui Rojer.



Horia Tecau pierde la limita primul meci la Turneul Campionilor