Tenis

Halep strange randurile pentru Miami

Sursă foto: twitter.com/los

Eliminata in turul 3 la Indian Wells, turneu la finalul caruia va pierde un loc in ierarhia mondiala si va ajunge pe cinci WTA, Simona Halep a inceput pregatirea pentru turneul de la Miami, al doilea mare concurs programat in aceasta perioada a anului.

Halep a publicat o fotografie pe reteaua Instagram alaturi de antrenorul Darren Cahill cu mesajul "Back in business", inapoi la treaba pe romaneste fie spus.

Mai mult decat atat, Halep a tinut sa raspunda si catorva fani intervenind in discutiile aprinse dintre cei care o sustin neconditionat si cei care o critica dupa rezultatele mai putin pozitive din ultima perioada.

"Tenisul este un sport greu, nu toata lumea are onoarea sa castige Grand Slam. Dar acesta este visul meu si de aceea muncesc zi de zi, ca sa fac acest vis realitate intr o buna zi, poate ca se va intampla poate ca nu, insa eu voi incerca cat de mult pot. Dar si daca nu se va intampla voi fi mandra de ceea ce am realizat pentru ca am facut tot ce am putut", a scris Halep.

"Sunt si perioade grele in viata unui sportiv, insa sunt foarte bine altfel si incerc sa-mi regasesc pe teren forma cea mai buna. Insa trebuie rabdare si timp", a mai spus Halep.

Turneul de la Miami debuteaza pe 21 martie.



Halep strange randurile pentru Miami