Tenis

Halep si-a implinit visul de a ajunge in top 20 WTA

Simona Halep a castigat, sambata seara, titlul de la New Haven, al patrulea turneu pe care si-l trece in palmares in acest an. Dupa aceasta performanta jucatoarea noastra va intra in topul 20 al clasamentului mondial, iar pentru Halep este un vis devenit realitate.

"La inceputul anului nu ma gandeam ca voi ajunge in Top 20, dar acesta era visul meu si acum s-a implinit. Vreau sa ma bucur de acest moment. Este incredibil. Ma simt foarte foarte bine. Ma bucur de fiecare meci si ma simt foarte fericita pe teren", a declarat Halep dupa finala jucata la New Haven.

"In finala cu Petra Kvitova voiam doar sa ma concentrez pentru fiecare punct. Nu ma gandeam la scor, doar loveam mingea. Nu cred ca Petra a jucat la cel mai bun nivel al ei, insa eu am facut un joc foarte bun. Sunt foarte fericita. Vreau sa tin trofeul cu mine, nu vreau sa il trimit acasa", a adaugat Halep.

Halep este a patra jucatoare din Romania care ajunge in Top 20 WTA, dupa Virginia Ruzici, Irina Spirlea si Ruxandra Dragomir-Ilie.



Halep si-a implinit visul de a ajunge in top 20 WTA