Tenis

Halep s-a saturat de pauza si astepta sezonul pe zgura

Sursă foto: facebook.com/FRTenis

Dupa ce si-a incheiat momentan conturile cu prima parte a sezonului de hard, Simona Halep priveste cu incredere si nerabdare spre turneele pe zgura care pregatesc Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Halep admite ca nu a avut o perioada de joc foarte buna in Statele Unite la cele doua turnee Premier Mandatory si ca se va pregati in continuare fara pauza.

"Nu a fost o perioadă prea reuşită, pentru că nu m-am antrenat, nu am fost pregătită fizic. De aici şi rezultatele slabe, dar a fost ok, nu pot să mă plâng şi nici nu o să dramatizez. O să muncesc mai mult şi o să fie bine", a declarat Halep la revenirea in tara, anunta Digi Sport.

"Nu voi lua pauză. Am avut destulă pauză. Chiar de mâine o să încep să mă antrenez. Sunt obosită de pe drum, dar în rest sunt bine", a mai spus lidera mondiala.

Halep, de doua ori finalista la Roland Garros, spune ca nu simte nicio presiune pentru turneul din acest an.

"Abia aştept să joc pe zgură, am avut rezultate bune anul trecut, merg cu încredere, dar vom vedea ce va fi. Nu simt nicio presiune în ceea ce priveşte turneul de la Roland Garros, nici presiunea punctelor. Vreau doar să mă antrenez, să fiu pregătită fizic şi să joc ceea ce ştiu eu să joc", a mai declarat Halep.

Pentru Halep urmeaza meciul de Fed Cup dintre Romania si Elvetia, la Cluj-Napoca, in perioada 21-22 aprilie, dupa care va evolua la Stuttgart, Madrid si Roma inainte de al doilea Grand Slam al anului, Roland Garros.



Halep s-a saturat de pauza si astepta sezonul pe zgura