Tenis

Halep s-a antrenat in tricoul noului sau sponsor

Sursă foto: twitter.com/popalorena

Simona Halep si-a dat jos vineri bandajul pe care l-a purtat vreme de trei zile la picior dupa tratamentul efectuat la Cluj si s-a afisat fara retinere cu noul sau sponsor tehnic.

Desi anuntul oficial nu a fost inca facut, Halep nu a avut nicio retinere in a se afisa inca de la sosirea in Cluj cu sigla americanilor de la Nike pe hainele purtate.

La antrenamentul deschis publicului de vineri dimineata Halep a purtat un tricou alb pe care trona mare la vedere simbolul Nike.

Halep nu si-a mai prelungit la final de 2017 contractul cu Adidas in cautarea unei oferte mai bune.

In primele turnee din acest an Halep a evoluat fara sponsor intr-o rochie rosie devenita celebra la Australian Open, dupa ce jucatoarea a declarat intr-o conferinta ca a achizitionat-o online de pe un site din China.

Simona Halep a fost anuntata printre participantele turneului WTA de la Dubai in perioada 19-25 februarie. In functie de cum se va simti cu piciorul dupa tratament, Halep ar putea sa apara si la Doha saptamana viitoare pentru a-si reintra in ritmul de competitie.Halep s-a antrenat in tricoul noului sau sponsor