Tenis

Halep reactioneaza dupa finala pierduta la Doha: "N-am mai avut benzina". Ce spune despre accidentarea inchipuita a lui Mertens

Sursă foto: twitter.com/qatartennis

Simona Halep a vorbit la rece despre finala pe care a dominat-o la Doha pana la un punct si pe care in cele din urma a pierdut-o pe siretenia adversarei.

"Ma simt obosita. Am simtit din setul doi ca cedez fizic, mi se blocau muschii de la spate. Ea a fost mai proaspata si a meritat victoria", a spus Halep la Digi Sport. 

"O sa merg la Dubai si voi juca. Nu am nicio accidentare, sunt doar obosita", a lamurit Halep discutia despre o posibila accidentare. 

Despre timeout-ul medical luat de Mertens la 6-3, 2-1, momentul care a schimbat finala. 

"Nu pot sa judec un astfel de moment, daca a facut-o fara motiv e treaba ei. Nici nu ma gandesc la acest lucru, ma gandesc ca am fost obosita si n-am mai avut benzina", a spus Halep.

O campioana cu obrazul subtire asa cum este Halep nu putea spune altceva, dar o lume intreaga a vazut ca "accidentarea" lui Mertens a fost una pur strategica. Halep reactioneaza dupa finala pierduta la Doha: "N-am mai avut benzina". Ce spune despre accidentarea inchipuita a lui Mertens