Tenis

Halep participa la Doha. In finala o poate reintalni pe Wozniacki

Sursă foto: twitter.com/australianopen

Refacuta dupa accidentarea la picior, Simona Halep s-a inscris la turneul de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale in valoare de 3.1 milioane de dolari.

Desemnata cap de serie numarul 2, Halep va avea primul tur liber si va evolua in turul secund cu invingatoarea dintre Ekaterina Makarova si Shuai Zhang.

La Doha participa si Caroline Wozniacki, lidera mondiala, care de asemenea are primul tur liber. Daneza va juca in turul doi cu invingatoarea dintre Tatiana Maria si Carina Whithoeft.

Wozniacki o poate intalni in optimile de finala pe Maria Sharapova, beneficiarea unui wild card, inaintea unei noi posibile finale cu Simona Halep

In alta ordine de idei, la Doha mai joaca pe tabloul principal si alte doua jucatoare din Romania, Irina Begu si Mihaela Buzarnescu.

Begu, jucatoare care a adus doua puncte Romaniei in meciul de Fed Cup contra Canadei, are o misiune dificila in primul tur contra Samanthei Stosur.

Buzarnescu va juca impotriva Lesiei Tsurenko din Ucraina, cu posibilitatea de a intalni in runda secunda pe Jelena Ostapenko, a 6-a favorita.



Halep participa la Doha. In finala o poate reintalni pe Wozniacki