Tenis

Halep isi cunoaste posibila adversara in turul 2 la Indian Wells

Sursă foto: twitter.com/australianopen

Lidera mondiala Simona Halep revine in competitie la Indian Wells, cel mai puternic turneu al sezonului dupa cele patru de Mare Slem.

Halep are primul tur liber fiind principala favorita a competitiei si in turul 2 va evolua cu invingatoarea dintre Kristina Pliskova si o jucatoare venita din calificari.

Pana in semifinale Halep are un traseu mai degraba accesibil. In turul 3 ar putea juca impotriva Dominikai Cibulkova, pentru ca in optimi sa dea eventual peste Kristina Mladenovic.

Cap de serie numarul 6, Jelena Ostapenko ar putea fi adversara Simonei in sferturile de finala, daca ambele jucatoare ajung in acea faza a intrecerii din California. In locul lui Ostapenko ar putea fi la fel de bine si britanica Johanna Konta.

In semifinale Halep ar putea juca impotriva uneia din urmatoarele jucatoare: Maria Sharapova, Petra Kvitova, Karolina Pliskova sau Garbine Muguruza.

La revenirea in competitie Serena Williams se afla pe partea de tablou a danezei Caroline Wozniacki, a doua favorita. Serena joaca in primul tur cu Zarina Dyias din Kazahstan.

Adversarele celorlalte jucatoare din Romania prezente la Indian Wells:

Sorana Cirstea - jucatoare venita din calificari -> Venus Williams in turul 2

Irina Begu - Alexandra Krunici (Serbia) -> Karolina Pliskova in turul 2

Mihaela Buzarnescu - Jennifer Brady (SUA) -> Caroline Garcia in turul 2.



Halep isi cunoaste posibila adversara in turul 2 la Indian Wells