Tenis

Halep, expeditiva si inca suparata la revenirea in tara dupa Australian Open

Simona Halep n-a raspuns decat la trei intrebari la revenirea in Romania dupa finala disputata si pierduta la Australian Open. Sa fie supararea Simonei cauzata de primirea aproape in anonimat din partea oficialilor romani?

Vizibil obosita dupa zborul lung din Australia si inca afectata de infrangerea suferita in fata lui Caroline Wozniacki, Halep a pus inca din start conditia ca va raspunde la doar trei intrebari.

“Acum odihna pentru ca sunt epuizata si trebuie sa fac niste teste pentru accidentarile pe care le am”, a raspuns Halep la intrebarea “ce urmeaza”.

“Caroline a jucat foarte bine si ameritat sa castige. Am mai fost aproape de un Grand Slam, bineinteles ca este trist, dar viata merge inainte pentru ca este doar un meci de tenis. Sper sa mai am ocazia de a juca si data viitoare sper sa castig”, a mai spus Halep.

Apoi Halep s-a indreptat in mare viteza spre parcarea de la sosiri internationale. Scapata de tirul intrebarilor jurnalistilor, Halep a fost urmarita de fanii veniti la aeroport si cu greu a facut fata numeroaselor buchete de flori primite.

Halep ar putea reveni pe teren cel mai devreme la Fed Cup (10-11 februarie) sau cel mai tarziu la turneul WTA Premier Mandatory de la Indian Wells la inceputul lunii martie.

A doua varianta este mai plauzibila.



Halep, expeditiva si inca suparata la revenirea in tara dupa Australian Open