Tenis

Halep, emotii in aer cu un avion privat: "A fost ideea lui Darren"

Sursă foto: twitter.com/HalepBand

Simona Halep a ajuns cu peripetii la turneul de la Cincinnati, dupa ce a calatorit 30 de minute cu un avion privat de mici dimensiuni si restul drumului de sase ore cu masina.

Jucatoarea a povestit la conferinta de presa sustinuta la Cincinnati ca a fost convinsa de antrenorul Darren Cahill sa zboare intre Toronto si Cincinnati cu un avion privat, insa acesta i-a dat emotii Simonei.

“Darren mi-a spus că este complicat să luăm un zbor normal. Aşa că m-a întrebat dacă nu aş vrea să luăm un avion privat. Pentru prima dată în viaţa mea am spus ok, hai să-l luăm, insă când am văzut avionul, am fost speriată, ca să fiu sinceră”, a declarat Halep.

“Avionul era prea mic, aveam o senzaţie de claustrofobie. Simţeam că nu am aer, era frig si se misca prea mult. A fost mai bine pe pamant. Fizioterapeutul şi antrenorul de fitness au venit cu avionul acela şi eu am venit cu Darren. El a condus patru ore si eu doua. Bietul Darren”, a adaugat amuzata Halep.

Cahill si Halep au condus asadar sase ore acoperind distanta de 700 km intre Bufallo si Cincinnati.

Halep debuteaza marti la turneul de 2.8 milioane de dolari, ultima competitie la care va lua startul inaintea US Open. Meciul cu Taylor Townsend va fi live text pe onlinesport.ro dupa ora 21:00.



Halep, emotii in aer cu un avion privat: "A fost ideea lui Darren"