Tenis

Halep abandoneaza la Hertoghenbosch din cauza unei accidentari la umar

Simona Halep s-a retras, miercuri, in setul al doilea al partidei cu Annika Beck din optimile turneului de la Hertoghenbosch acuzand o accidentare la umarul drept.

Halep a fost condusa cu 3-0 si 4-1 in primul set inainte de a egala la cinci si a castiga intr-un final setul, dupa ce a ridicat nivelul jocului la adevaratul ei potential.

Problemele pentru Halep au aparut in ultimul game al setului, la 6-5, cand Halep a tras de ea la serviciu pentru a inchide actul inaugural.

Jucatoarea noastra a solicitat imediat interventia fizioterapeutului care I-a acordat un masaj de opt minute. In timpul masajului s-a vazut ca umarul drept era cel cu probleme si acesta parea sa ii dea dureri si in mana dreapta. Fizioterapeuta a incercat sa o maseze si sa ii intinda muschii spatelui de la umar si omoplat, dar fara succes, dupa cele opt minute de masaj jucatoarea noastra avea in continuare dureri.

Jocul a fost reluat si Halep a izbutit chiar break-ul, dupa care nu a mai reusit sa puna probleme adversarei si Beck s-a distantat la 3-1.

De la 0-40 Halep si-a luat break-ul inapoi, dar dupa a trei interventie a fizioterapeutului a decis sa abandoneze intalnirea.

Halep avea de aparat puncte importante la Hertoghenbosch, unde in 2013 a castigat turneul, dar cu siguranta jucatoarea noastra stie mai bine ce a simtit in timpul jocului.

Avem speranta ca nu este o accidentare problematica, ci doar o decizie strategica din partea lui Halep de a-si lua cateva zile inaintea turneului de la Wimbledon, unde este cap de serie numarul 3.

De altfel, abandonul de la Hertoghenbosch se inscrie intr-un adevarat serial derulat in acest sezon.

Dupa sfertul jucat la Australian Open Halep a pierdut in primul tur la Paris in sala. A urmat apoi titlul de la Doha, urmat la doar cateva zile de abandon la Dubai in fata lui Alize Cornet. Halep a mers ulterior in SUA si a jucat semifinala la Indian Wells, dupa care la Miami a declarat forfait si nu a mai participat deloc.



Halep abandoneaza la Hertoghenbosch din cauza unei accidentari la umar