Tenis

Halep a plecat la Indian Wells. Ce spune despre apararea primului loc

Sursă foto: captura tv telekom sport

Simona Halep este refacuta pentru a reveni pe teren si spune ca are semnale pozitive in privinta problemei de la talpa care a obligat-o sa se retraga inaintea semifinalelor de la Doha.

"Ma simt ok, m-am antrenat un pic, am facut pregatire in sala de forta. N-am avut dureri la talpa. Mai am timp cu siguranta si sper sa fiu gata la meciuri, mai am cam zece zile. Eu sper sa fiu gata, sa intru pe teren si sa joc asa cum am jucat la Dubai (n.r. - Doha)", a spus Halep la Telekom Sport.

“Nu este vorba numai de puncte, estre vorba ca trebuie sa joc bine. Obiectivul meu este sa raman numarul unu la finalul anului, acum nu are mare importanta", a adaugat jucatoarea noastra.

Indian Wells

"Nu vreau sa ma gandesc la titlul de la Indian Wells, ma gandesc sa fiu apta, sa joc bine si sa dau suta la suta. Fiecare meci e greu, nu am o singura jucatoare de care sa-mi fie teama. Cred ca oricine din top 10 ar putea castiga turneul", mai crede Simona.

Admiratie pentru Serena Williams

"Serena e o mare campioana si o admir foarte mult mai ales ca revine dupa ce a nascut", a adaugat Halep.

Turneul de la Indian Wells debuteaza pe 8 martie si este considerat cel mai puternic din circuit dupa cele patru de Mare Slem.



Halep a plecat la Indian Wells. Ce spune despre apararea primului loc