Tenis

Halep a inceput pregatirea pentru Fed Cup. Biletele epuizate in timp record

Sursă foto: twitter.com

Revenita in Romania dupa turneele americane disputate pe hard la Indian Wells si Miami, Simona Halep a inceput pregatirea pe zgura pentru confruntarea de Fed Cup cu Marea Britanie.

Numarul 5 mondial se antreneaza in aceste zile pe terenurile complexului BNR din Capitala alaturi de un tanar sparring partner.

Romania va intalni Marea Britanie in barajul pentru Grupa Mondiala II a Fed Cup in perioada 22-23 pe terenul central al Complexului Idu din Mamaia, Constanta.

Halep a lipsit de la precedenta intalnire a Romaniei in Fed Cup contra Belgiei la Bucuresti in luna februarie si a spus atunci ca va juca in meciul urmator chiar si accidentata.

Din fericire Halep nu mai are probleme de sanatate si la Miami, unde a ajuns in sferturi de finala fiind la un game de semifinala, a aratat o forma apropiata de anii in care a incantat lumea tenisului.

“Se pare ca inca mai pot juca tenis de calitate”, spunea Halep dupa victoria spectaculoasa obtinuta in optimile de la Miami in fata Samanthei Stosur dupa o revenire senzationala.

Interes urias

In alta ordine de idei, biletele puse in vanzare online pentru meciul cu Marea Britanie au fost epuizate in mai putin de doua ore.

Pretul unui tichet pentru fiecare dintre cele doua zile de competitie a costat 90 de lei.

Arena Tenis Club Idu a mai gazduit si meciul de Cupa Davis dintre Romania si Slovacia in iulie 2015.

Pentru Romania va fi primul meci de Fed Cup in aer liber de la confruntarea cu Serbia (4-1 la Bucuresti) in 2014.



Halep a inceput pregatirea pentru Fed Cup. Biletele epuizate in timp record