Tenis

Darren Cahill spune ca nu o cunoaste suficient de bine pe Simona Halep

Antrenorul australian Darren Cahill a declarat dupa turneul de la Miami ca nu o cunoaste suficient de bine pe Simona Halep, de aceea si desele interventii ale sale in pauzele dintre game-uri.

"Comunic des cu Simona in timp meciurile. Ea apeleaza la mine pentru ca are nevoie de mine. Inca nu ne cunoastem suficient de bine, astfel ca este nevoie sa-mi spuna ce simte in anumite momente", a spus Cahill, anunta site-ul tennis.com

Cu toate acestea, Cahill a adaugat ca in viitorul apropiat nu va mai cobori la fel de des pentru a oferi indicatii.

"In curand nu o sa ma mai vedeti prea des pe teren in timpul meciurilor. Simona trebuie sa invete sa-si rezolve singura problemele", a mai spus Cahill.

Extrem de prezent la turneele de la Indian Wells si Miami, unde Halep s-a oprit de fiecare data in sferturi, Cahill a incercat sa o scoata pe Halep din eclipsa de forma in care intrase la meciul cu Timea Bacsinszky. 

In timp ce Cahill ii spunea ca vrea sa vada o reactie din partea ei, Halep parea ca nu-l aude si cerea unui copil de mingi o noua sticla de apa.

Dupa meciul de Fed Cup cu Germania din 16-17 aprilie, Simona Halep va participa din 18 aprilie la turneul de la Stuttgart, primul pe zgura al sezonului.



Darren Cahill spune ca nu o cunoaste suficient de bine pe Simona Halep