Cupa Davis

Marius Copil aduce punctul de 2-2 in Belarus

Romania a inceput ziua finala a intalnirii cu Belarus de la 1-2, iar in primul meci programat duminica Marius Copil a obtinut o victorie spectaculoasa in trei seturi contra lui Ilia Ivashka.

Copil a dominat intalnirea de la prima si pana la ultima minge si a castigat primele doua seturi in momentele cheie, de fiecare data cu break decisiv.

Momentele respective l-au apasat pe Ivashka, iar reprezentantul gazdelor a cedat complet in setul al treilea, castigat de Copil cu doua break-uri in fata.

Adrian Ungur are misiunea de a aduce victoria pentru Romania in meciul decisiv cu Egor Gerasimov, jucator care a impresionat cu serviciul sau puternic in prima zi, atunci cand a castigat in minimum de seturi in fata lui Copil.

FINAL Ivashka - Copil 5-7, 4-6, 1-6

SET 3, 1-6 Copil inchide meciul cu un serviciu as. Romania egaleaza scorul, 2-2, si soarta meciului atarna de ultima confruntare de simplu.

SET 3, 0-4 Jocul lui Ivashka s-a prabusit complet si Copil se distanteaza la adapostul unui nou break.

SET 3, 0-2 Copil castiga pe serviciul advers si din acest moment devine mare favorit la victorie.

SET 2, 4-6 Break senzational reusit de Copil dupa acelasi scenariu ca in primul set. Jucatorul nostru l-a presat pe Ivashka pana cand aceste a gresit. De un singur set mai are nevoie Copil pentru a trimite intalnirea cu Belarus in meciul decisiv.

SET 1, 5-7 Copil inchide setul cu break dupa 40 de minute de lupta acerba la serviciu.

SET 1, 2-2 Minge de break pe care Copil o iroseste, dupa care ii reproseaza ceva pe un ton vehement unui arbitru de linie.

10:15 A inceput meciul.

INFO: Copil si Ivashka s-au mai intalnit o data, in 2015 la Challengerul de la Izmir, cand jucatorul nostru s-a impus in trei seturi.



Marius Copil aduce punctul de 2-2 in Belarus