Cupa Davis

Hanescu si Ungur ar putea reveni la Cupa Davis

Capitanul nejucator al echipei României de Cupa Davis, Ciprian Porumb, se va întâlni, la Bucuresti, cu jucatorii Adrian Ungur si Victor Hanescu, cu care va discuta despre revenirea acestora în lotul tricolor, pentru meciul cu Danemarca, din 1-3 februarie 2013.

Ciprian Porumb, care este si vicepresedinte al FRT, se afla la Bucuresti, unde împreuna cu antrenorul federal coordonator Ovidiu Popescu pregateste întâlnirea cu sportivi, parinti si antrenori, în cadrul proiectului "Cupa Davis pentru Viitor".

"În cadrul acestei întâlniri, la care vor participa deopotriva sportivi, parinti si antrenori, vor fi discutate aspecte specifice referitoare la eficientizarea activitatii sportivilor aflati în atentia acestui proiect, precum si identificarea modalitatilor de sprijin adecvate nevoilor sportivilor si echipelor lor de pregatire, se arata într-un comunicat remis MEDIAFAX de Ciprian Porumb.

Întâlnirea este programata miercuri (ora 13.00), la Centrul National de Tenis.

De asemenea, Ciprian Porumb se va întâlni la Bucuresti si cu trei dintre jucatorii români de Cupa Davis aflati în aceste zile în Capitala, Adrian Ungur, Victor Hanescu si Marius Copil. Împreuna cu acestia, capitanul de Cupa Davis al României va discuta despre meciul cu Danemarca, pe care România îl va gazdui în perioada 1-3 februarie 2013.

În timp ce Marius Copil a facut parte din echipa României, care a câstigat la Cluj disputa cu Finlanda (3-2) în luna septembrie, Adrian Ungur si Victor Hanescu s-au retras din lot în semn de protest fata de îndepartarea din functia de capitan nejucator a lui Andrei Pavel. Cei doi au fost invitati si la meciurile cu Finlanda, dar au refuzat participarea.



Hanescu si Ungur ar putea reveni la Cupa Davis