Cupa Davis

Andrei Pavel: "Hanescu poate produce surpriza. Presiunea este pe Argentina"

Capitanul nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei, Andrei Pavel, a declarat in presa argentiniana ca are incredere in capacitatea lui Victor Hanescu de a produce surpriza in meciul de la Buenos Aires si ca presiunea apasa mai mult pe umerii gazdelor. Cele cinci dispute ale meciului dintre Argentina si Romania vor fi in direct pe Onlinesport.ro, vineri, sambata si duminica.
"Hanescu a castigat in cariera in fata jucatorilor argentinieni si chiar daca suntem considerati favoriti sau nu, noi ramanem relaxati. Cred ca presiunea la acest meci apasa pe umerii echipei gazda si acest lucru poate reprezenta un avantaj pentru noi", a spus Cneazul.

Pavel nu s-a decis inca asupra celui de-al doilea jucator care va intra pe teren in meciurile de simplu. Victor Hanescu este singura certitudine, alaturi de Horia Tecau pentru meciul de dublu, dar la simplu capitanul nejucator al echipei tricolore trebuie sa decida intre Victor Crivoi si Adrian Ungur.

"Crivoi si Ungur sunt doi jucatori de valori egale si practic nu exista diferente de clasament intre ei. Va intra pe teren jucatorul care va demonstra la antrenamente ca se afla intr-o forma mai buna", a mai spus Pavel.

Romania si Argentina se vor intalni la finalul acestei saptamani, la Buenos Aires, in primul tur al Grupei Mondiale a Cupei Davis. Cele doua echipe s-au mai intalnit o singura data pana acum, in 1981 la Timisoara, intr-o partida din sferturile de finala ale competitiei, cand sud-americanii condusi la vremea respectiva de Guillermo Vilas s-au impus cu 3-2.

Onlinesport


Andrei Pavel: "Hanescu poate produce surpriza. Presiunea este pe Argentina"