Tenis

Cosmar pentru Djokovic de Halloween

Rezultat neasteptat în turul secund al turneului ATP Masters 1000 de la Paris-Bercy, unde virtualul numar unu mondial Novak Djokovic a fost eliminat de americanul Sam Querrey.

Nimic nu anunta deznodamântul partidei dintre Djokovic si Querrey în conditiile în care jucatorul sârb câstigase primul set cu un sec 6-0.

Querrey a fortat trimiterea meciului în decisiv dupa un act al doilea adjudecat cu 7-5 în tie-break, americanul impunându-se în cele din urma cu 6-4.

Sam Querrey, numarul 23 mondial, a servit nu mai putin de 17 asi de-a lungul meciului.

Querrey a câstigat doar 10 puncte în cele 20 de minute cât a durat setul inaugural.

La finalul meciului Querrey avea sa declare ca s-a simtit rusinat dupa pierderea primului set: ”Când am trecut prin dreptul sustinatorilor mei mi-am spus ca ar fi bine daca pot obtine macar doua game-uri în acest meci”.

Djokovic a intrat pe terenul central de la Paris-Bercy purtând masca lui Darth Varder, celebrul personajul din pelicula Razboiul Stelelor. Costumatia de Halloween nu i-a purtat însa noroc lui Nole, meciul cu Sam Querrey transformându-se într-un cosmar.

Daca ajungea în finala Mastersului de la Paris Djokovic si-ar fi depasit cele 6 finale de Masters disputate în anul de gratie 2011.



Cosmar pentru Djokovic de Halloween