Tenis

Coșmar fără sfârșit. Simona Halep acuză ITIA de ipocrizie după ce audierea sa a fost din nou amânată

Sursă foto: https://twitter.com/WTA

Fosta lideră mondială Simona Halep s-a declarat ”șocată” de o nouă amânare a judecării cazului său în care este acuzată de dopaj.

Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a solicitat o nouă amânare a judecării cazului Halep.

“Sunt din nou extrem de şocată şi dezamăgită de atitudinea ITIA. În timp ce ITIA, prin reprezentantul său Nicole Sapsead afirma public în urmă cu trei zile că ITIA ‘rămâne hotărâtă să comunice cu doamna Halep într-o manieră empatică, eficientă şi în timp util’, în acelaşi timp cei de acolo cereau oficial Tribunalului să îmi amâne audierea... pentru a treia oară.

”ITIA spune public ceva, în timp ce în mod privat face altceva. Am cerut în mod repetat să fiu audiată şi ITIA a căutat în mod repetat să se amâne audierea.

”Când va înceta? Pun din nou această întrebare. Am dreptul la o audiere rapidă. Astfel de acţiuni îmi încalcă drepturile”, a transmis Halep într-o postare pe Instagram.

În apărarea Simonei s-a poziționat și antrenorul Patrick Muratoglu, cel care acuză ITIA că face o politică de joc dublu.

Simona Halep ar fi trebuit să fie audiată de Sports Resolutions, un tribunal independent, pe 28 mai, după ce alte două audieri programate au fost anulate în ultimul moment.



Coșmar fără sfârșit. Simona Halep acuză ITIA de ipocrizie după ce audierea sa a fost din nou amânată