Tenis

Ce a declarat Simona Halep dupa finala pierduta la Cluj-Napoca

Sursă foto: https://twitter.com/TransylvaniaOpn/

Simona Halep a disputat, duminica, prima ei finala in circuitul WTA din acest an, unul marcat de cea mai grava accidentare din cariera ei.

Principala favorita la Transylvania Open, Simona Halep a fost invinsa in finala de Anett Kontaveit, poate cea mai in forma jucatoare a momentului in circuit.

O jucatoare super motivata de perspectiva calificarii la Turneul Campioanelor de la Guadalajara, unde a si ajuns dupa victoria in doua seturi, scor 6-2, 6-3.

“M-ai invins categoric si ti-ai deschis portile spre Turneul Campionaelor.

“Nu ma asteptam sa joc atat de bine in aceasta saptamana, dar acasa te simti intotdeauna excelent. A fost o placere sa fiu aici si sa joc finala. Imi pare rau ca n-am castigat, dar Anett a fost prea buna astazi.

“Echipele mele. Am inceput o calatorie si vreau sa va multumesc. Sa muncim in continuare si sa mai avem parte de finale si de titluri. E primul meu discurs anul acesta si vreau sa multumesc sotului meu. Iti multumesc ca esti in viata mea”, a declarat Halep.

Acesta si-a mai exprimat si regretul ca fanii nu au putut fi prezenti in tribunele Salii Polivalente la primul turneu WTA din tara noastra gazduit indoor.



Ce a declarat Simona Halep dupa finala pierduta la Cluj-Napoca